Αυτό είναι το ιδανικό ύψος των παιδιών ανά ηλικία [Αναλυτικοί Πίνακες] - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Αυτό είναι το ιδανικό ύψος των παιδιών ανά ηλικία [Αναλυτικοί Πίνακες]

Το ανώτερο ύψος στο οποίο φτάνει κάθε άνθρωπος αποτελεί συνάρτηση τριών παραγόντων: γονιδίων, διατροφής και γενικής κατάστασης της υγείας του... H άσκηση επίσης βοηθά να φθάσει το παιδί στο μέγιστο δυνατό ύψος που μπορεί να πάρει από τη φύση του, καθώς αυξάνει το μεταβολισμό και τη ροή του αίματος στον οργανισμό, από όπου μεταφέρονται τα θρεπτικά συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την επιμήκυνση των οστών του.

Έχει παρατηρηθεί ότι αποκτούμε περίπου το μισό από το ύψος που έχουμε ως ενήλικες, μέχρι την ηλικία των 2 ετών. Το ύψος κατά τη γέννηση, δεν προβλέπει το τελικό ύψος του ανθρώπου. Από τη βρεφική ηλικία όταν το μέσο μήκος είναι 50, 8 εκατοστά, έως την ηλικία των 2 ετών παρατηρείται αρχικά γρήγορη ανάπτυξη και στη συνέχεια επιβράδυνση και προστίθεται ύψος 35,5 εκατοστών.

Από την ηλικία των 2 ετών έως την εφηβεία υπάρχει αργή, σταθερή ανάπτυξη, περίπου 6,3 εκατοστών το έτος. Καθώς κάποιος μπαίνει στην εφηβεία, είναι συνήθης μια ανάπτυξη 7,6 έως 12,7 εκατοστών το χρόνο. Στις ηλικίες 40-50, το ύψος αρχίζει αργά να μειώνεται, ακόμα και σε υγιείς ενήλικες.

Δεν υπάρχει αποδεδειγμένος τρόπος να προβλέψει κάποιος το ύψος που θα φτάσει ένα παιδί ως ενήλικας. Υπάρχουν ωστόσο τύποι που παρέχουν λογικές προβλέψεις για την ανάπτυξη του παιδιού.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι το εξής: Προσθέστε το ύψος της μητέρας και του πατέρα σε εκατοστά. Προσθέστε 13 εκατοστά, για τα αγόρια, ή αφαιρέστε 13 για τα κορίτσια. Διαιρέστε δια του δυο.

Οι παιδίατροι χρησιμοποιούν τα παρακάτω γραφήματα με καμπύλες που υπάρχουν στα βιβλιάρια υγείας των παιδιών για να παρακολουθούν την ανάπτυξή τους. Πατήστε πάνω στην κατηγορία για να δείτε τον σχετικό πίνακα: Ύψος (Αγόρια 0-36 μηνών) Ύψος (Κορίτσια 0-36 μηνών) Ύψος (Αγόρια 2-18 χρονών) Ύψος (Κορίτσια 2-18 χρονών) Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus