
Τα τηγανητά παχαίνουν και είναι επικίνδυνα για την καρδιά μας, είναι όμως αγαπημένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους...Εάν θέλετε μια στο τόσο να απολαύσετε ένα τηγανητό αβγό, φροντίστε τουλάχιστον να το τηγανίσετε σωστά.Το λάδι που θα επιλέξουμε για το τηγάνισμα θα πρέπει να έχει υψηλό σημείο καπνού (smoke point). Το σημείο καπνού δείχνει σε ποια θερμοκρασία το λάδι αρχίζει να διασπάται και να απελευθερώνει βλαβερές ουσίες.Το λάδι με υψηλό σημείο καπνού επιτρέπει να μαγειρεύουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια σε υψηλότερες θερμοκρασίες, ώστε το φαγητό να ετοιμάζεται πιο γρήγορα και να απορροφά λιγότερο λάδι. Το λάδι θα πρέπει να έχει ζεσταθεί καλά πριν τηγανίσουμε. Αν η θερμοκρασία του λαδιού δεν είναι αρκετά υψηλή, οι τροφές απορροφούν περισσότερα λιπαρά.Υψηλό σημείο καπνού έχει το λάδι από αβοκάντο, το ραφιναρισμένο ηλιέλαιο, το σογιέλαιο και το ραφιναρισμένο ελαιόλαδο (ανοιχτόχρωμο και ελαφρύ στη γεύση).
Via
Via
agoraomorfias.blogspot.gr
Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα αντιγηραντικές κρέμες ματιών
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια κρίση τώρα που είμαι άνεργος ;
Για να μάθεις τις απαντήσεις πάτησε τώρα ΕΔΩ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου