Tips για να αντιμετωπίσεις το κριθαράκι στο μάτι - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Tips για να αντιμετωπίσεις το κριθαράκι στο μάτι

Μια κοινή φλεγμονή στους αδένες των βλεφάρων, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για αρκετές ημέρες. Μάθε πώς πρέπει να το χειριστείς… Τι πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις άμεσα το κριθαράκι; 1 Μόλις αρχίσει να πρήζεται το μάτι σου, η πιο βασική συμβουλή που θα σου δώσουμε είναι: να μην το πειράξεις με τα χέρια σου καθόλου!Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μολύνεις περισσότερο και να ταλαιπωρηθείς αρκετά. 2 Κλείσε το μάτι σου και τοποθέτησε μια ζεστή κομπρέσα. Όταν αυτή χάνει τη θερμότητά της, την ξαναβρέχεις με ζεστό νερό και την αφήνεις για περίπου 20-15 λεπτά στο πρησμένο μάτι.

Επανέλαβε αρκετές φορές μέσα στη μέρα την παραπάνω διαδικασία, μέχρι να υποχωρήσει η φλεγμονή. 3 Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσεις τους φακούς επαφής σου, τις ημέρες που το μάτι σου είναι πρησμένο! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μολυνθούν και οι φακοί από το μικρόβιο που δημιούργησε το οίδημα. 4 Τα τεχνητά δάκρυα θα σε βοηθήσουν πολύ!Χρησιμοποίησέ τα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, για να απαλύνεις τον πόνο και να μειώσεις την ενόχληση. 5 Αν επιμένει το πρήξιμο, απευθύνσου στον οφθαλμίατρο σου.

Via

Bookmark and Share


Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
Share on Google Plus