Ξέρατε ότι ο χυμός που βρίσκεται στην κονσέρβα σολομού, προέρχεται κατευθείαν από το ίδιο το ψάρι;
Αυτό τον κάνει πολύ καλή πρώτη ύλη για τα πιάτα με σολομό αφού μπορείτε να τον βράσετε ή να τον ψήσετε στο ίδιο του το ζουμί και να απογειώσετε τη γεύση του.
Ο ζωμός που υπάρχει στην κονσέρβα με τόνο, όμως, δεν προέρχεται μόνο από το ίδιο το ψάρι αλλά του προσθέτουν λάδι ή νερό κατά την διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης, οπότε καλό είναι να τον στραγγίζετε πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Πηγή
Via
Αυτό τον κάνει πολύ καλή πρώτη ύλη για τα πιάτα με σολομό αφού μπορείτε να τον βράσετε ή να τον ψήσετε στο ίδιο του το ζουμί και να απογειώσετε τη γεύση του.
Ο ζωμός που υπάρχει στην κονσέρβα με τόνο, όμως, δεν προέρχεται μόνο από το ίδιο το ψάρι αλλά του προσθέτουν λάδι ή νερό κατά την διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης, οπότε καλό είναι να τον στραγγίζετε πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Πηγή
Via