Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημεριανό και το δείπνο σας.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
160 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη βούτυρο για το ταψί λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.
Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με ταλιατέλες ογκρατέν.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Πηγή
Via
Υλικά
Για 2-4 άτομα
600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
160 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη βούτυρο για το ταψί λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.
Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με ταλιατέλες ογκρατέν.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Πηγή
Via