Τονώστε και γραμμώστε τα μπράτσα σας! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τονώστε και γραμμώστε τα μπράτσα σας!

Ένα σημείο που βασανίζει πολλές από εμάς είναι τα μπράτσα. Είτε ακόμη και αδύνατες έχουμε παραπάνω λίπος στο σημείο αυτό είτε από την απώλεια βάρους μπορεί να χαλαρωσει. Πώς μπορούμε λοιπόν να το αντιμετωπίσουμε;

Το αυξημένο βάρος οδηγεί σε αύξηση του λίπους στα μπράτσα και χαλάρωση. Πολλές φορές βέβαια η χαλάρωση παρατηρείται και σε ανθρώπους με κανονικό βάρος. Ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι...
η γυμναστική. Μερικές ενδεικτικές ασκήσεις είναι τα πους απς και τα βαράκια. Είναι άλλωστε και οι πιο θαυματουργες! Εύκολες να γίνουν παντού και σε κάθε ελέυθερη στιγμή. Πάρτε τα βαράκια, ή αν δεν έχετε και θέλετε μικρότερη ένταση ένα μπουκαλάκι νερό, και καθίστε όρθιοι. Σηκώστε το χέρι σας ψηλά και στη συνέχεια προσπαθήστε να το λυγίσετε πίσω από το κεφάλι σας. Επαναλάβετε την άσκηση για 10-15 φορές κι έπειτα αλλάξτε χέρι.

Μία άλλη άσκηση είναι να καθίσετε όρθιοι μπροστά από μια σταθερή καρέκλα και να λυγίσετε τα πόδια σας ακουμπώντας τα χέρια σας προς τα πίσω στην καρέκλα. Κάντε 10-15 καθίσματα. Με αυτή την κίνηση θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε.

Τέλος, ενώ είστε όρθιοι (ακόμα και καθιστοί) ενώστε τις παλάμες των χεριών σας και προσπαθήστε να πιέσετε την μία με την άλλη. Αυτή είναι μια καλή άσκηση όχι μόνο για το κάτω μέρος των μπράτσων σας αλλά και για τον θώρακά σας. Η ευκολία της συγκεκριμένης άσκησης έγκειται στο ότι μπορείτε να την εφαρμόζετε ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: to-periptero.com .
Share on Google Plus