Απόκτησε σέξι πόδια σε 30 λεπτά μόνο! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Απόκτησε σέξι πόδια σε 30 λεπτά μόνο!

Σμίλεψε τα πόδια σου, κάψε 250 θερμίδες και σφίξε την κοιλιά σου ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα..  

Εκτέλεσε το παρακάτω πρόγραμμα στο γυμναστήριο!
H αποστολή σου

Μπορεί να είναι αδύνατο να μειώσεις το τοπικό πάχος (το λίπος χάνεται από παντού όταν χάνεις βάρος, όχι μόνο από ένα σημείο), αλλά αυτό το ...
πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει. Το ανέβασμα σκάλας δυναμώνει ολόκληρο το κάτω μέρος του σώματος – ειδικά αυτούς τους επίμονους μυς στο μπροστά και πίσω μέρος των μηρών.

Μάλιστα, επειδή είναι τόσο απαιτητικό, με την εκτέλεσή του καις μέχρι και 10 θερμίδες το λεπτό. Το αποτέλεσμα αυτού του είδους άσκησης που σμιλεύει και καίει θερμίδες; Εμφανώς πιο λεπτά και καλοσχηματισμένα πόδια. Εάν προσθέσεις την Απαραίτητη Άσκηση σύσφιγξης της κοιλιάς, θα νιώθεις (και θα φαίνεται) ότι έχεις βρει επιτέλους το μυστικό για να εξαφανίσεις όλες τις «προβληματικές» περιοχές.

Πώς αποδίδει

Ρύθμισε ένα Stepmill (το μηχάνημα με κυλιόμενα σκαλοπάτια) στη χειροκίνητη λειτουργία και άρχισε να ανεβαίνεις. Σταδιακά θα αυξήσεις το επίπεδο, κάνοντας την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς να δουλεύουν περισσότερο καθώς το ανέβασμα δυσκολεύει – και αυξάνοντας την καύση θερμίδων ταυτόχρονα. Έπειτα θα μειώσεις αργά την ένταση μέχρι το τέλος. Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης προσάρμοσε το επίπεδο ώστε να συμφωνεί με το Βαθμό Δυσκολίας – ΒΔ. Πρόσεξε, επίσης, τη στάση σου: στάσου ίσια, μην κρατιέσαι από τις λαβές και ακούμπησε ολόκληρο το πέλμα στο σκαλοπάτι – προσπάθησε να το σπρώχνεις με τη φτέρνα. Χαλάρωσε, κατέβα από το μηχάνημα και εκτέλεσε την Απαραίτητη Άσκηση.


Η απαραίτητη άσκηση: Πλάγια κάμψη και στροφή του κορμού

Στάσου όρθια με τα πέλματα ανοιχτά και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Κράτα μια ιατρική μπάλα 1,5-2,5 κιλών σε κάθε χέρι μπροστά σου, με τους αγκώνες λυγισμένους σε ορθή γωνία και τις παλάμες να κοιτούν προς τα πάνω.

Έχε τα γόνατα σταθερά καθώς λυγίζεις προς τα αριστερά (Α).

Στρέψε το δεξιό ώμο προς το αριστερό γόνατο, ώστε οι ώμοι σου να είναι παράλληλοι με το πάτωμα (Β) και αντίστρεψε την κίνηση για να επιστρέψεις στην αρχική στάση. Επανάλαβε για 1 λεπτό και άλλαξε πλευρά.

Τσέκαρε και τα σκίτσα
..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: kamikazi.gr
Share on Google Plus