Προσοχή στις..ρυτίδες ύπνου - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Προσοχή στις..ρυτίδες ύπνου

Οι ρυτίδες δεν σχηματίζονται εύκολα, όμως αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, μπορεί να καταπονήσουμε το δέρμα μας, το οποίο μπορεί να εμφανίσει λεπτές γραμμές στο σημείο πίεσης. Πόσες φορές δεν ξυπνήσατε με τις χαρακτηριστικές γραμμές από το...

μαξιλάρι σας βαθιά τυπωμένες στο πρόσωπό σας; Φανταστείτε ότι ανάλογα με τον τρόπο που κοιμόμαστε υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε πτυχές όπου το δέρμα «τσαλακώνει», ειδικά εάν κοιμόμαστε μπρούμυτα. Όσο μεγαλύτερη πίεση δέχεται το σημείο εκείνο το δέρματος και όσο περισσότερο μείνουμε σε αυτή τη θέση, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να ξυπνήσουμε με μια καινούρια «γραμμή».

Είναι κάτι προσωρινό που θα είναι δυσδιάκριτο μετά από λίγη ώρα εάν όμως γίνεται επανειλημμένα μπορεί, όντως, να οδηγήσει στη δημιουργία ρυτίδας. 

Άλλωστε μεγάλο μέρος των ρυτίδων που σχηματίζονται στο πρόσωπό σας είναι ρυτίδες έκφρασης. Κάπως έτσι μπορεί να σχηματιστούν και οι «ρυτίδες ύπνου»! Πόσο μάλλον εάν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος. Γάλλος γιατρός με μεγάλη εμπειρία στην υγεία του δέρματος και την παραγωγή καλλυντικών είχε αναφέρει σε ομιλία του ότι για να προστατέψετε το πρόσωπό σας ακόμα και στον ύπνο, θα πρέπει να κοιμόσαστε μόνο ανάσκελα.
..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: trelokouneli.gr
Share on Google Plus