Αποκτήστε τέλεια, φυσικά φρύδια

Τα μάτια είναι το πρώτο χαρακτηριστικό του προσώπου, που βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά. Ωστόσο... τα φρύδια είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την έκφραση του προσώπου , ανάλογα με το σχήμα και το στιλ τους.

Τελευταία, οι γυναίκες προτιμούμε τα μεγάλα, φυσικά φρύδια, που κάνουν το βλέμμα μας πολύ έντονο.

Παρακάτω θα βρείτε έξι βήματα για τέλεια, φυσικά φρύδια για να ολοκληρώσετε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας. Το πρώτο βήμα για τέλεια φρύδια είναι να τα χτενίζετε καθημερινά με ειδικό πινέλο. Βουρτσίστε προς μια κατεύθυνση για να διατηρείτε τις τρίχες σε ομαλή μορφή. Προτιμήστε να τα βουρτσίζετε με φορά προς τα πάνω. Αφού τα έχετε χτενίσει προς τα πάνω, κόψτε τυχόν τρίχες που εξέχουν. Προσέξτε μην το παρακάνετε, κόβετε μόνο τις μακριές τρίχες. Σκιαγραφήστε το σχήμα των φρυδιών που θέλετε να έχετε με ένα λευκό μολύβι ματιών. Ακολουθήστε κατά κύρια βάση το φυσικό σας σχήμα, που είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα με το πρόσωπό σας. Είναι το σημαντικότερο βήμα και για αυτό το λόγο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές.

Το φυσικό σχήμα ξεκινά από τη γωνία της μύτης μέχρι και την εξωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποιήστε το μολύβι ή ένα χάρακα για να τραβήξετε ίσιες γραμμές. Ξεκινήστε να βγάζετε με το τσιμπιδάκι τις τρίχες, που υπάρχουν έξω από το λευκό περίγραμμα, που έχετε κάνει. Αν υπάρχουν κενά μέσα στο φρύδι, είτε γιατί κάνατε λάθος στο βγάλσιμο, είτε γιατί έτσι είναι από φυσικού του, μην αγχώνεστε, αφού μπορείτε να το «γεμίσετε» με ένα μολύβι φρυδιών και να κρύψετε κάθε ατέλεια. Το μολύβι φρυδιών να είναι στις αποχρώσεις του φρυδιού σας. Το τελευταίο βήμα, που θα ολοκληρώσει την τελειότητα των φρυδιών σας είναι να βάλετε λίγη βαζελίνη. Θα βοηθήσει τα φρύδια σας να γίνουν πιο ομαλά και λαμπερά.

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus