3 μυστικά για το μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες! Κορίτσια, μην το παρακάνετε! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

3 μυστικά για το μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες! Κορίτσια, μην το παρακάνετε!

Ναι λατρεύεις την μάσκαρα, δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς το μέικ-απ και την πούδρα σου και το κραγιόν σου έχει γίνει προέκταση του χεριού σου επειδή νομίζεις πως αρέσεις... περισσότερο στους άντρες; Παρακάτω θα μάθεις ποιο είναι το μακιγιάζ που αγαπούν οι άντρες! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail τα 2/3 των γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας το παρακάνουν με το μακιγιάζ τους για να αρέσουν στο αντίθετο φύλο ενώ τα ? των αντρών προτιμούν το φυσικό λουκ. Για την ακρίβεια σχεδόν το 40% των αντρών πιστεύουν πως οι γυναίκες βάφονται πολύ. Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε σε 1.000 γυναίκες και 550 άντρες για την εταιρεία καλλυντικών St Ives, μαθαίνουμε πως μια στις δέκα γυναίκες φοράνε μέικ-απ απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο. Οι μισές βάφονται περίπου 1.500 φορές σε ένα χρόνο ενώ και τα 2/3 περνάνε περίπου 3 ½ εβδομάδες τον χρόνο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπως έδειξαν οι έρευνες. Ας αφήσουμε τα ποσοστά να μιλήσουν: στο 45% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ, στο 33% δεν αρέσει το τεχνητό μαύρισμα, στο 5% δεν αρέσει το πολύ φωτεινό κόκκινο κραγιόν και στο 4% δεν αρέσουν τα χοντρά φρύδια. Πάνω από τις μισές γυναίκες δηλώνουν πως νιώθουν καλύτερα βαμμένες και το 28% χάνουν την αυτοπεποίθηση τους όταν δεν είναι βαμμένες. Το 17% ων γυναικών δηλώνουν πως θα ακύρωναν ένα ραντεβού αν δεν είχαν εύκαιρο το μακιγιάζ τους. Το 14% των γυναικών δεν βγαίνει από το σπίτι αν δεν έχει βαφτεί ενώ οι μισές γυναίκες παραδέχτηκαν πως ανανεώνουν το μακιγιάζ τους τουλάχιστον 4 φορές μέσα στη μέρα – ή 1460 φορές τον χρόνο- και το 67% των γυναικών είναι χωρίς μακιγιάζ δυο φορές μέσα στο μήνα. Η Κυριακή είναι η μέρα που το 48% των γυναικών δεν βάφεται! Από όλους αυτούς τους αριθμούς εμείς κρατάμε το συμπέρασμα πως οι άντρες δεν μας θέλουν βαμμένες φουλ αλλά με όσο πιο natural λουκ γίνεται! Τέλεια επιδερμίδα:

ναι φυσικά οι ατέλειες και οι κοκκινίλες δεν αρέσουν σε κανέναν άντρα! Ένα απαλό μέικ-απ είναι ιδανικό για να καλύψεις τις ατέλειες. Φρόντισε το μέικ-απ σου να έχει ελαφριά υφή και να χαρίζει ματ τελείωμα στην επιδερμίδα σου. Το μέικ-απ με βάση το νερό είναι μια ακόμη επιλογή που έχεις. Τιπ:

μην ξεχνάς πως οι πολλές στρώσεις μέικ-απ το μόνο που κάνουν είναι όχι να καλύπτουν αλλά να δείχνουν πιο έντονα τα σπυράκια και τα σημάδια, οπότε καλό είναι να τις αποφύγεις. Ψευτιές:

δεν υπάρχει πιο … όχι και τόσο ελκυστικό πράγμα από το ψεύτικο για έναν άντρα, είτε πρόκειται για μαλλιά είτε για βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγουν από την θέση τους με το πρώτο κοίταγμα, δεν είναι η καλύτερη λύση. Σίγουρα κανείς άντρας δεν θα σου πει με βεβαιότητα πόσες στρώσεις μάσκαρα έχεις απλώσει στα βλέφαρα σου, ξέρει όμως πότε το έχεις παρακάνει. Μην ξεχνάς πως αν απλώσεις πάνω από δυο στρώσεις μάσκαρα οι βλεφαρίδες σου θα κολλήσουν μεταξύ τους και θα δείχνουν πιο αραιές. Μπορείς να “γυρίσεις” τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλίδι ή με το δάχτυλο σου και να απλώσεις την μάσκαρα. Το βασικό και εδώ είναι οι βλεφαρίδες σου να δείχνουν φυσικά τονισμένες όχι υπερβολικά τονισμένες. Τιπ:

αν τις “γυρίσεις” με το ψαλίδι δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια στρώση μάσκαρα ακόμη και για ένα βραδινό λουκ στο οποίο μπορείς άνετα να “παίξεις” και με την γραμμή σου! Το αθώο – ένοχο σμόκι-άι:

Μπορεί να ξεκινάς με τις καλύτερες προδιαγραφές για να πετύχεις το τέλειο σμόκι-άι αλλά κάπου στην πορεία να το … χάνεις! Οι πολύ έντονες και σκούρες σκιές ειδικά όταν τις απλώνεις την μια πάνω στην άλλη δεν έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πολύ σκούρο μακιγιάζ δεν αρέσει σε κανέναν ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο. Θυμήσου πως ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις το τέλειο σμόκι-άι είναι και ο πιο απλός: απλώνεις το άι-λάινερ σου και το “μουντζουρώνεις” , ενισχύεις το αποτέλεσμα με μικρή ποσότητα σκιάς, έτσι ώστε να δείχνει πιο φυσικό και ενιαίο. Προτίμησε ενάλλακτικά χρώματα για το σμόκι σου όπως το μοβ και το καφέ και όχι το γκρι-μαύρο. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να το παρακάνεις. Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus