25η Μαρτίου, χωρίς μπακαλιάρο-σκορδαλιά δεν γίνεται...
Γνωρίζατε ότι ο μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Β12, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο; Έχει ακόμη
υψηλό ποσοστό Ω3 και χαμηλά ποσοστά λίπους. Η σκορδαλιά, που συμπληρώνει γευστικά το πιάτο σας, απογειώνει το συγκεκριμένο πιάτο και ρίχνει τα τριγλυκερίδια. Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα της φύσης. Πρώτοι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αναγνώρισαν τη θεραπευτική του δράση και το χρησιμοποιούσαν, για την καταπολέμηση λοιμώξεων. Μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιαγγειακών νοσημάτων, ρίχνει τα τριγλυκερίδια και την χοληστερίνη. Ενισχύει τέλος το ανοσοποιητικό και σας προστατεύει από τις ιώσεις.
Via
υψηλό ποσοστό Ω3 και χαμηλά ποσοστά λίπους. Η σκορδαλιά, που συμπληρώνει γευστικά το πιάτο σας, απογειώνει το συγκεκριμένο πιάτο και ρίχνει τα τριγλυκερίδια. Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα της φύσης. Πρώτοι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αναγνώρισαν τη θεραπευτική του δράση και το χρησιμοποιούσαν, για την καταπολέμηση λοιμώξεων. Μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιαγγειακών νοσημάτων, ρίχνει τα τριγλυκερίδια και την χοληστερίνη. Ενισχύει τέλος το ανοσοποιητικό και σας προστατεύει από τις ιώσεις.
Via
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου