Τρία μυστικά για να διώξετε την κυτταρίτιδα... - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τρία μυστικά για να διώξετε την κυτταρίτιδα...




Ο στόχος σας για το 2013 θα πρέπει να είναι να διώξετε την κυτταρίτιδα..
Τρία μυστικά αποκαλύπτει στο life2day.gr η Ζίνα Τασσούλα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα.


Το πιο σημαντικό είναι να το πάρετε απόφαση. 

Χρειάζεστε μόνο λίγο χρόνο κι αρκετή αφοσίωση.




3 είναι τα σημαντικά βήματα είναι:



1. Επειδή όσον αφορά το σώμα μας, το 80% είναι το τι τρώμε και το 20% πόσο γυμναζόμαστε, πρέπει να ξεκινήσετε να προσέχετε τη διατροφή σας σε γενικά πλαίσια. Μειώστε τη κατανάλωση αναψυκτικών και καφέδων, περιορίστε κατά το ελάχιστο τα τηγανητά και τη ζάχαρη.



2.Ξεκινήστε συστηματικά 5 με 6 φορές την εβδομάδα 30 λεπτά αερόβιας άσκησης είτε ποδήλατο, διάδρομο και ελλειπτικό μηχάνημα. 30 λεπτά αρκούν για να δείτε τρομερή βελτίωση, αρκεί να γίνεται καθημερινά. Η ένταση της άσκησης να κυμαίνεται περίπου στο 60% της μέγιστης έντασής σας.



3.Αποτελεσματικό είναι επίσης το σκοινάκι αλλά και το κολύμπι που προάγουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στη “διάλυση” της κυτταρίτιδας, αναγκάζοντας τα λιποκύτταρα να απελευθερώσουν το εγκλωβισμένο λίπος. 10 λεπτά σκοινάκι με έντονα πηδηματάκια την ημέρα αρκούν για να κάψετε αρκετές θερμίδες και να δείτε διαφορά στους γλουτούς αλλά και στα χέρια σας.

..
                                                                     --> ..








AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ ΕΔΩ τώρα! 

     


.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
.fwnazw.gr/.
Share on Google Plus