Κοτόπουλο με σάλτσα Mojito...!!! σατανική συνταγή... - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Κοτόπουλο με σάλτσα Mojito...!!! σατανική συνταγή...

...από έναν Evil Chef !!!


Σατανικά απλό και κολασμένα νόστιμο,αυτό το κοτόπουλο μαγειρεύεται σε ελάχιστη  
ώρα και τρώγεται σε ελαχιστότερη...


ΘΕΛΟΥΜΕ...

για τη μαρινάδα :


-  4 φιλέτα στήθους κοτόπουλου
- 1 μικρό ματσάκι μέντα
- 1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 2 limes, και 2 ακόμη limes κομμένα στα τέσσερα
( προτείνω να αντικαταστήσετε τα μισά limes της συνταγής με λεμονάκια δικά μας για πιό ήπια γεύση )
- λίγο λευκό ρούμι
- λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα των φιλέτων




για τη σάλτσα Mojito:


1 φέτα αβοκάντο 
½ κρεμμύδι ( εδώ έβαλα τη δική μου πινελιά και αντί για το ξερό κρεμμύδι της συνταγής,έβαλα 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια παραγωγής μου )
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας ταμπάσκο
- τον χυμό από 1 lime




ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ...


Για τα φιλέτα: 
Κόψτε την μέντα και το σκόρδο και σε ένα μπολ... 
Προσθέστε το ρούμι και τον χυμό...


Άνοιξε τα φιλέτα κοτόπουλου με ένα μαχαίρι, ώστε να είναι λεπτά και ομοιόμορφα και βάλτε τα σε ένα μπολ με το χυμό και το ρούμι...
Φροντίστε να καλύπτονται καλά όλα...


 Αφήστε τα στο ψυγείο (κατά προτίμηση όλη τη νύχτα)...


  Για την σάλτσα:
 Κόψτε κατά μήκος το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι και βάλτε το σε ένα μπολ...
( το αβοκάντο,όχι το κουκούτσι...
αυτό μπορείτε να το βάλετε σε ένα μικρό ποτηράκι με νερό φροντίζοντας να ακουμπάει η μύτη του μέσα και να περιμένετε να βλαστήσει )


Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο αβοκάντο, τον υπόλοιπο χυμό lime, το ταμπάσκο και το 
ελαιόλαδο...
( εδώ πάλι έβαλα το χεράκι μου και σκάλισα τη συνταγή,βάζοντας στο μούλτι τα υλικά της σάλτσας και πολτοποιώντας τα ελαφρά...)


Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, και ψήστε τα φιλέτα κοτόπουλο...
 Αφού ψηθούν, προσθέστε και τα κομμένα στα 4 limes στο τηγάνι...

Σερβίρετε με ρύζι και περιχυμένα με τη σάλτσα Mojito...
κόλαση σκέτη...!!! 

..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: spirtokoyto.blogspot.gr.
Share on Google Plus