ΑΥΤΟΙ είναι οι τρόποι ώστε να αποφεύγεις τις γρουσουζιές! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΑΥΤΟΙ είναι οι τρόποι ώστε να αποφεύγεις τις γρουσουζιές!

Μπορούμε να αυξήσουμε την τύχη μας;

Μπορούμε να έχουμε καλά και όμορφα πράγματα στη ζωή μας; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Αν βέβαια με την έννοια ‘τύχη’ εννοείτε να σας πέσει το λαχείο, μάλλον δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να προβλέψει ή να φέρει στη ζωή του.

Αλλά η ‘τύχη’ είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και πολύπλευρο, όπως βέβαια και η δύναμη. Να πώς να Αυξήσετε την Τύχη και τη Δύναμή σας!Αλλάξτε στάση ζωής και γίνετε αισιόδοξο άτομο!

Τα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι, έχουν λιγότερο στρες και καλύτερη υγεία.

Επίσης, οι αισιόδοξοι άνθρωποι παίρνουν πολύ συχνά αυτό που θέλουν από τη ζωή, ενώ πολύ συχνά αποφεύγουν αυτό που δε θέλουν!

Η αισιοδοξία με μια δόση ρεαλισμού και καλής προσπάθειας οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα!Χρησιμοποιήστε τον Νόμο της Έλξης στη ζωή σας για να αυξήσετε την τύχη και τη δύναμή σας.

Με δυο λόγια, ο Νόμος της Έλξης σας προτρέπει να δηλώσετε τι είναι αυτό που θέλετε (και να μη γκρινιάζετε γι’ αυτό που δεν έχετε!).

Ο Νόμο της Έλξης μπορεί να έχει μια πιο πνευματική διάσταση, μπορεί όμως και να αποτελεί έναν γρήγορο και πρακτικό τρόπο για να θέσει κανείς στόχους και να έχει κίνητρο να τους κατακτήσει.

Ο Νόμο της Έλξης σχετίζεται με θετικό και αισιόδοξο τρόπο σκέψης, με κίνητρα και καλή διάθεση, οπότε είτε πιστεύετε ότι θα σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε είτε τον χρησιμοποιείτε ως εργαλείο για να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει!Ένας άλλος τρόπος να αυξήσετε την τύχη σας είναι να υιοθετήσετε στάση ευγνωμοσύνης.

Πάψτε τη γκρίνια, σταματήστε να επικεντρώνετε την προσοχή σας σε αυτά που δεν έχετε και επιθυμείτε και μάθετε να λέτε από καρδιάς ‘ευχαριστώ’ και να νιώθετε ευγνωμοσύνη για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που είναι καλά και θετικά στη ζωή σας.

Με τη στάση ευγνωμοσύνης βλέπετε την τύχη που έχετε στη ζωή σας και όλα τα καλά που υπάρχουν, κάτι που σας προετοιμάζει να βρείτε περισσότερα καλά μπροστά σας.Μάθετε να αρπάζετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται!

Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν είναι τυχεροί στη ζωή τους ενώ ποτέ δεν παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Μάθετε να ζυγίζετε τις καταστάσεις, να κρίνετε τα υπέρ και τα κατά και να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις.

Στη ζωή μπορεί κανείς να πάρει ρίσκα σε λογικά πλαίσια, να επωφεληθεί από ευκαιρίες που του παρουσιάζονται διατηρώντας θετική στάση (και χωρίς να υπερ-αναλύει ή να ‘κολλάει’ από φόβο) και με αυτό τον τρόπο να αυξήσει την τύχη του.Καλλιεργήστε πρακτικό προσανατολισμό!

Οι άνθρωποι με πρακτικό προσανατολισμό στη ζωή τους είναι πιο πιθανό ότι θα περάσουν σε δράση και συγκεκριμένες πράξεις και δε θα μείνουν στη θεωρία.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνουν την τύχη τους επειδή οι ίδιοι δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, τη βελτίωση της ζωής τους, είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό, είτε σε υλικό επίπεδο.

Η δύναμη της θέλησης, τα κίνητρα, αλλά και η πρακτική στάση απέναντι στα πράγματα σε συνδυασμό με την προσωπική εργασία,

φέρνουν όχι μόνο καλή τύχη αλλά και καλά αποτελέσματα! Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus