15 άγνωστες χρήσεις της οδοντόκρεμας!

Η οδοντόκρεμα εκτός από καθαριστική δράση στα δόντια διαθέτει κάποιες και κάποιες άλλες απίθανες ιδιότητες που την κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμη μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμη είναι στην καθαριότητα διάφορων αντικειμένων αλλά και στην απομάκρυνση λεκέδων. Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και θα καταλάβετε… 1. Απολύμανση των πλαστικών θερμός: Βουρτσίστε το εσωτερικό του δοχείου με οδοντόκρεμα και τοποθετήστε το μετά στο πλυντήριο πιάτων.

2. Γυάλισμα χρυσών κοσμημάτων και διαμαντιών: Τρίψτε τα κοσμήματα με οδοντόκρεμα χρησιμοποιώντας μια βούρτσα και ξεπλύντε με νερό προτού σκληρύνει. Γυαλίστε με ένα κομμάτι ύφασμα.

3. Απομάκρυνση λεκέδων: Βάλτε οδοντόκρεμα πάνω στο λεκέ, τρίψτε δυνατά και πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο. Μην χρησιμοποιήσετε λευκαντική οδοντόκρεμα σε χρωματιστά υφάσματα.

4. Καθαρισμός ντους: Οι γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας θα λάμψουν ξανά αν τις σκουπίσετε με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι με λίγη οδοντόκρεμα. Για πιο επίμονους λεκέδες, αφήστε την οδοντόκρεμα για 1-2 λεπτά και μετά σκουπίστε.

5. Γδαρμένα DVD: Τρίψτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας με ένα πανάκι από το κέντρο προς τα έξω.

6. Απομακρύνετε την ψαρίλα και την κρεμμυδίλα από τα χέρια σας: Η οδοντόκρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του σαπουνιού με πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην απομάκρυνση οσμών.

7. Καθαρισμός σίδερου σιδερώματος: Καθαρίστε τη βρόμικη πλάκα του σόδερου με ένα υγρό πανάκι και οδοντόκρεμα. Σκουπίστε μετά με καθαρό πανί.

8. Ασημικά σαν καινούρια: Τρίψτε με ένα πανί με λίγη οδοντόκρεμα! Αφήστε λίγο και τρίψτε με μαλακό πανί.

9. Καθαρισμός καταδυτικής μάσκας: Τρίψτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω στο γυαλί με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην χαράξετε τον φακό. Σκουπίστε με καθαρό πανί.

10. Βρύσες χωρίς λεκέδες: Τρίψτε απαλά όπου υπάρχουν άλατα και ξεπλύνετε με νερό.

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus