Πώς είναι στην πραγματικότητα το σώμα της γυναίκας μετά τον τοκετό;

Πέρυσι το καλοκαίρι, η φωτογράφος Jade Beall είχε δηλώσει πως συναντούσε πολλές γυναίκες οι οποίες ένιωθαν εξαιρετικά ανασφαλείς με το σώμα τους. Είχε επίσης αναφέρει πως αποστολή της ήταν να πολεμήσει και, ακόμα περισσότερο, να… θεραπεύσει αυτή την κρίση στην αυτοπεποίθηση των νέων μαμάδων.

Η προσπάθεια της φωτογράφου απεδείχθη εξαιρετικά επιτυχής και τώρα, έναν χρόνο μετά, το βιβλίο είναι έτοιμο! Mε τίτλο “The Bodies of Mothers: A Beautiful Body Project’, περιλαμβάνει πορτραίτα γυναικών που έχουν γεννήσει και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η Beall δήλωσε πως φωτογράφησε εκατοντάδες γυναίκες, οι οποίες στην αρχή έτρεμαν και μόνο στην ιδέα να εμφανιστούν γυμνές μπροστά στον φακό. Πείστηκαν όμως να συμμετέχουν σε ένα project που έχει σκοπό να αναπροσδιορίσει την κοινωνική τους ταυτότητα. Το μήνυμα που η φωτογράφος θέλει να περάσει είναι ότι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες μέσα στο δέρμα τους και πως όλοι οφείλουν να τις σέβονται γι’ αυτό.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες! Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus