Το καρό της σεζόν: πώς φοριέται το πόδι της κότας - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το καρό της σεζόν: πώς φοριέται το πόδι της κότας

Σε κούρασε το «κλασσικό» καρό και θες κάτι σε μοτίβο μεν, στυλάτο δε;
Διάλεξε το... «πόδι της κότας» ή αλλιώς «δόντι του κυνηγόσκυλου» (pied de poule ή houndstooth, στα γαλλικά και τα αγγλικά, αντίστοιχα), που προτείνουν για φέτος οι μεγάλοι οίκοι μόδας!
Tips για να το φορέσεις σωστά!...

Το pied de poule είναι το καρό που σίγουρα έχεις δει να φορούν πολλές διάσημες κυρίες, αλλά και στις βιτρίνες των καταστημάτων.
Πρόκειται για μικρά καρώ με εναλλαγή σκούρου και ανοιχτού χρώματος στις 4 άκρες, που φτάνουν μέχρι τα διπλανά καρώ του αντίθετου χρώματος.
Tips για να το φορέσεις 
Το «πόδι της κότας» στην ασπρόμαυρη εκδοχή του ταιριάζει τέλεια με μπλε, πράσινο και μπροντό. Μπορείς για παράδειγμα να βάλεις παλτό με αυτό το μοτίβο, συνδυασμένο με μπορντό παντελόνι.
Το εν λόγω μοτίβο μπορείς να το επιλέξεις σε αξεσουάρ, όπως φουλάρι, γόβες, βραχιόλι, ή τσάντα, το οποίο και θα «απογειώσει» ένα μονόχρωμο ντύσιμό σου, π.χ. ένα total black look.
Πολύ καλή επιλογή είναι μια φούστα με «πόδι της κότας» και μονόχρωμο μεσάτο πουκάμισο (όπως ντύθηκε η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα του «Πρωινό Mou»), ενώ οι βραδινές σου εμφανίσεις αποκτούν στυλ με pied de poule φόρεμα και έντονου χρώματος σακάκι (π.χ. κόκκινο).
Απέφυγε να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με αυτό το μοτίβο, ενώ ιδανικό για το γραφείο είναι ένα pied de poule πουκάμισο με μονόχρωμη φούστα ή μονόχρωμο παντελόνι και τις αγαπημένες σου μαύρες γόβες
Αν θέλεις χρώμα στο pied de poule σου, προτίμησε κάτι σε μπορντό, γκρι ή εκρού στις βασικές του αποχρώσεις! 

Δες πώς φόρεσαν το pied de poule οι celebrites:
celebrities-are-loving-houndstooth-this-fall.jpg
Untitled10.jpg
Βαγγέλης Θεοδώρου 
..
                                                                     --> ..








AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ ΕΔΩ τώρα! 

     


.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
.i-diadromi.com/.
Share on Google Plus