Ένα δαιμόνιο tip για να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταλιά μερέντας από το βαζάκι!

Τελείωσε η μερέντα σου και είσαι έτοιμη να πετάξεις το βαζάκι; Μην το κάνεις... Σου έχουμε τη λύση για να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τα τελευταία υπολείμματα σοκολάτας! Δες πώς να το κάνεις..Βήμα 1ο: Δες πόσο γάλα πιστεύεις πως χρειάζεσαι και ζέστανέ το στο φούρνο μικροκυμμάτων ή σε ένα μπρίκι. Μόλις το ζεστάνεις ρίξ’το μέσα στο βαζάκι.Βήμα 2ο: Σταμάτα να ρίχνεις γάλα στο βαζάκι όταν το δεις να παραγεμίζει. Θέλεις να αφήσεις λίγο χώρο για να το χτυπήσεις λίγο αργότερα.Βήμα 3ο: Κλείσε καλά το βάζο με το καπάκι του και κούνα το καλά. Κάθε μερικά λεπτά άφηνε το βάζο σε μία επίπεδη επιφάνεια και άνοιγε προσεκτικά το καπάκι για να αφήσεις τους υδρατμούς να βγαίνουν προς τα έξω. Έπειτα, ξανακούμπωνε το καπάκι και κούνα ξανά. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία μέχρι τα τοιχώματα του βάζου να φαίνονται καθαρά.Βήμα 4ο: Πιες τη ζεστή σοκολάτα κατευθείαν από το βάζο ή μετέφερέ την σε μία κούπα.

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus