Έτσι θα απαλλαγείτε από τα κίτρινα δόντια - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Έτσι θα απαλλαγείτε από τα κίτρινα δόντια

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν τα δόντια μας να φαίνονται κίτρινα, όπως οι χρωστικές ουσίες απο διάφορα τρόφιμα, δηλαδή το τσάι και ο καφές, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο ο φωτισμός, αλλά και μαύρισμα ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Το κάπνισμα επίσης κάνει τα δόντια να φαίνονται κίτρινα και οι εσωτερικές χρωστικές των δοντιών, που είναι πολύ σπάνιες και αντιμετωπίζονται με διάφορες τεχνικές.

Το φωσφορικό και κιτρικό οξύ των αναψυκτικών, μαζί με τα τεράστιες ποσότητες ζάχαρης, επηρεάζουν στο μεγαλύτερο βαθμό το σμάλτο των δοντιών.

Γενικά οι καραμέλες και τα γλυκά κάνουν πολύ κακό στα δόντια.

Το κόκκινο κρασί επίσης, επειδή περιέχουν πολυφαινόλες και τανίνες του επηρεάζουν το σμάλτο των δοντιών σας και τα κάνουν να φαίνονται και πιό κίτρινα.

Πως να απαλλαγείτε απο τα κίτρινα δόντια: Οι οδοντόπαστες βοηθούν αρκετά στη λεύκανση των δοντιών, ανάλογα με την ποιότητά τους, αλλά και η κατάλληλη οδοντόβουρτσα επίσης, που θα πρέπει να έχει μαλακές και στρογγυλεμένες τρίχες, ώστε να μην καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών και τα ούλα. Επίσης η οδοντόβουρτσα παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των δοντιών σας, αποφεύγοντας την ουλίτιδα και την τερηδόνα. Τα μπλε μούρα έχουν κάποια χαρακτηριστικά για να γίνουν πιό λευκά τα δόντια σας: λιώστε τα και τρίψτε τα με το δάχτυλο στα δόντια σας ή χρησιμοποιώντας μια καθαρή οδοντόβουρτσα. Όταν τελειώσετε, τα πλένετε και τα καθαρίζετε με ένα οδοντικό νήμα. Όταν τελειώσετε τα πλένουμε και καθαρίστε τα με ένα οδοντικό νήμα . Ο χυμός πορτοκάλι συμβάλλει στο να απαλλαγείτε από το κιτρίνισμα των δοντιών: ανακατέψτε σε ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού με ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα για να τρίψετε τα δόντια σας. Να πίνετε λιγότερο καφέ και τσάι. Ορισμένα λαχανικά , όπως τα καρότα , το αγγούρι και το μαϊντανό πρέπει να τα μασάτε και να αφήνουν το πράσινο χρώμα τους στα δόντια σας. Μασήστε μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα τροφών και στη συνέχεια πιείτε λίγο νερό. Το νερό και το γάλα είναι πολύ αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των δοντιών σας. Το γάλα ειδικότερα έχει κάποια σημαντικά θρεπτικά συστατικά που κάνουν πολύ καλό και στα δόντια. Να χρησιμοποιείτε πάντα οδοντικό νήμα: αφαιρεί τα υπολείμματα των τροφών που κολλάνε ανάμεσα στα δόντια σας.

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus