Ένα διατροφικό κολπάκι για να μην ανεβαίνει απότομα το σάκχαρό σας

Αν έχετε υψηλό σάκχαρο ή κληρονομικό υψηλού σακχάρου τότε σίγουρα ο γιατρός ή ο διατροφολόγος σας θα σας έχει πει να αποφεύγετε... τους πολλούς υδατάνθρακες όπως το ψωμί, το παξιμάδι, το ρύζι, τα μακαρόνια. Αν όμως θέλετε να τρώτε ψωμί, σας έχουμε ένα μικρό μυστικό που θα βοηθήσει να μην ανεβαίνει πολύ και απότομα το ζάχαρό σας.Και ποιο είναι αυτό; Βάζετε πάνω στο ψωμί λίγο βούτυρο ή ακόμη καλύτερα λίγη μαργαρίνη. Η λιπαρή αυτή ύλη, χάρις στα λιπαρά που περιέχει έστω και σε μικρή ποσότητα, επιβραδύνει την απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα και βοηθάει την καλύτερη και πιο ήπια απορρόφηση του. Επίσης για άτομα με υψηλή χοληστερίνη θα μπορούσε να προτιμηθεί και κάποια λειτουργική μαργαρίνη, ώστε να συνδυάσετε και καλύτερο έλεγχο του σακχάρου αλλά και της χοληστερίνης σας. neadiatrofis.gr

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus