Το θαυματουργό μυστικό: Η ασπιρίνη ΣΩΖΕΙ από καρδιά και από καρκίνο. ΔΕΙΤΕ ποια φρούτα περιέχουν ασπιρίνη! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το θαυματουργό μυστικό: Η ασπιρίνη ΣΩΖΕΙ από καρδιά και από καρκίνο. ΔΕΙΤΕ ποια φρούτα περιέχουν ασπιρίνη!

Οι καλύτερες πηγές φυσικής ασπιρίνης για την προστασία της καρδιάς σας, είναι τα σταφύλια και οι σταφίδες (και οι μαύρες και οι ξανθές), τα δαμάσκηνα, (φρέσκα και ξερά), τα σμέουρα, τα βερίκοκα και οι χουρμάδες.

Εδώ ίσως να βρίσκεται και το κλειδί για το περιβόητο “γαλλικό παράδοξο”. Καθώς οι Γάλλοι ενώ τρώνε πολλά λιπαρά τυριά συνηθίζουν κατά τη διάρκεια η και μετά το γεύμα, να πίνουν ένα δάχτυλο κρασί, διατηρώντας την καρδιά τους δυνατή. Το κρασί ως γνωστόν προέρχεται από τα σταφύλια.

Το μυστικό, συστατικό λέγεται σαλικυλίνη. Οι σαλικυλίνες είναι το συστατικό, που δίνει στην ασπιρίνη την καρδιοπροστατευτική της δράση.

Ένας λόγος που οι χορτοφάγοι αρρωσταίνουν σπάνια από καρδιά, είναι ότι «τρώνε» 10% περισσότερες σαλικυλίνες από όσους τρώνε κρέας μια φορά την ημέρα!

Επιστημονικές Αμερικανικές έρευνες, έχουν δείξει ότι η τακτική χρήση της ασπιρίνης θα μπορούσε να προλάβει 600.000 εμφράγματα το χρόνο εκ των οποίων μάλιστα τα 200.000 θα ήταν μοιραία! Επίσης η τακτική χρήσητης ασπιρίνης, θα μπορούσε να προλάβει 25.000 θανάτους τον χρόνο, από εγκεφαλικά επεισόδια! Θα μπορούσε ακόμη να προλάβει 24.000 θανάτους από καρκίνο του κόλου εντέρου!

Προσοχή! Ενώ η ασπιρίνη μας προστατεύει από ισχαιμικά εγκεφαλικά (είναι τα εγκεφαλικά που προκαλούνται από φραγμένη αρτηρία του εγκεφάλου) η αλόγιστη χρήση της για λόγους πρόληψης, μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε αιμορραγικά εγκεφαλικά. Οι ειδικοί πάντως σε ομοφωνία υποστηρίζουν ότι τα πλεονεκτήματα της ασπιρίνης σχετικά με την πρόληψη καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων, υπερτερούν

του ρίσκου πρόκλησης ενός αιμορραγικού εγκεφαλικού. Σε κάθε περίπτωση πριν αρχίσετε να παίρνετε για λόγους πρόληψης καθημερινά ασπιρίνη, το πιο ασφαλές και σωστό θα ήταν, να ενημερωθείτε από τον γιατρό σας. Μέχρι τότε εκμεταλλευτείτε τα φρούτα που περιέχουν ασπιρίνη!

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus