5 απλοί ιατρικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να κάψεις πιο γρήγορα λίπος… - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

5 απλοί ιατρικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να κάψεις πιο γρήγορα λίπος…

Διάβασε στη συνέχεια μερικούς ιατρικά αποδεδειγμένους τρόπους που θα το κάνουν να συμβεί – και θα σε βοηθήσουν να χάσεις περισσότερα κιλά.

Φάε περισσότερες μπανάνες

Είναι γεμάτες κάλιο, το οποίο επιταχύνει το μεταβολισμό σου ρυθμίζοντας την ισορροπία νερού στο σώμα σου, λέει η ειδική στις βιταμίνες Susan Lark, M.D. συγγραφέας του The Lark Letter. Αν είσαι αφυδατωμένη, θα καις λιγότερες θερμίδες. Βεβαιώσου ότι παίρνεις τουλάχιστον 2.000 mg κάλιο: μία μπανάνα έχει 450 mg, ένα φλιτζάνι γάλα έχει 370 mg και ένα πορτοκάλι έχει 250 mg.

Γέμισε το ντουλάπι με πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι δεν είναι γνωστό μόνο για τα οφέλη του κατά του καρκίνου: μπορεί να συμβάλει και στην τόνωση του μεταβολισμού σου. Άνθρωποι που πίνουν ρόφημα πράσινου τσαγιού τρεις φορές τη μέρα, είδαν το ρυθμό του μεταβολισμού τους να αυξάνεται περίπου κατά 4%, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στοAmerican

Journal of Clinical Nutrition. (Μετάφραση: θα μπορούσες να καις 60 θερμίδες επιπλέον κάθε μέρα, οι οποίες ισούνται με σχεδόν 3 κιλά το χρόνο!).

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, οι οποίες αυξάνουν τα επίπεδα της νορεπινεφρίνης, χημικής ουσίας στον εγκέφαλο που επιταχύνει το μεταβολισμό, λέει ο Joy Bauer, διατροφολόγος στη New York και συγγραφέας του Cooking with Joy.

Σήκωσε σίδερο

Η προπόνηση με βαράκια είναι ο απόλυτος τρόπος να κάψεις γρήγορα θερμίδες. “Μισό κιλό μυών καίει μέχρι και εννιά φορές περισσότερες θερμίδες απ” ότι μισό κιλό λίπους”, εξηγεί ο Richard Cotton, M.A. φυσιολόγος.

Η προπόνηση με βάρη αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού σου σε φάση ανάπαυσης, ο οποίος είναι ο αριθμός

των θερμίδων που καις όταν είσαι ξαπλωμένη στον καναπέ σου. Επιπλέον, δίνει μια επιπλέον ώθηση στο μεταβολισμό σου μετά την άσκηση: παραμένει σε υπερλειτουργία μέχρι και για δύο ώρες μετά την τελευταία κάμψη, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Medicine & Science in Sports & Exercise. Παλεύεις με το χρόνο;

Δοκίμασε αυτές τις γρήγορες κινήσεις: καθίσματα, βήματα επάνω σε στεπ, πλάγια ανοίγματα, πους απς, άρσεις και ροκανίσματα. Ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις ένα σετ των 10 επαναλήψεων από κάθε μία άσκηση – θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα για το χρόνο που αφιέρωσες.

Φάε σίδηρο

Ναι, μόλις σου είπαμε να σηκώσεις σίδερο, αλλά πρέπει επίσης και να το φας. “Αν δεν διαθέτεις αρκετό από αυτό το μέταλλο, το σώμα σου δεν μπορεί να μεταφέρει αρκετό οξυγόνο στα κύτταρά σου, κάτι που επιβραδύνει το μεταβολισμό σου”, εξηγεί η Samantha Heller, R.D., διατροφολόγος στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Οι περισσότερες πολυβιταμίνες περιέχουν περίπου 18 mg (τη ΣΗΔ για ενήλικες).

Μπορείς επίσης να πάρεις τη δόση σου τρώγοντας τρεις με τέσσερις μερίδες τη μέρα τροφών πλούσιων σε σίδηρο, όπως άπαχο κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, ενισχυμένα δημητριακά και σόγια. Αν νιώθεις συμπτώματα όπως κόπωση και αδυναμία, στην επόμενη επίσκεψή σου ζήτησε από το γιατρό σου να κάνεις εξέταση για αναιμία (είναι μια απλή αιματολογική εξέταση).

Παράγγειλε νερό – και ζήτησε να σου το ξαναγεμίσουν

Μία νέα γερμανική μελέτη βρήκε πως όταν πίνεις περίπου δύο ποτήρια νερό μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, ο μεταβολικός σου ρυθμός εκτοξεύεται κατά 30%. Χρησιμοποιώντας εκείνα τα αποτελέσματα, εκτιμούν πως αυξάνοντας στο 1,5 λίτρο την ημέρα το νερό που πίνουμε, θα μπορούσε κανείς να κάψει 17.400 θερμίδες επιπλέον το χρόνο, με αποτέλεσμα την απώλεια περίπου 2,5 κιλών.

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus