Συνδυασμός φαρμάκων «εξαφανίζει» ακόμα και εντελώς τους όγκους του καρκίνου του στήθους

O συνδυασμός του φαρμάκου Herceptin με άλλο, πριν την διαδικασία της...

επέμβασης συρρικνώνει, ακόμα και διαλύει εντελώς καρκινικούς όγκους στο στήθος, ακόμα και αν ο καρκίνος είναι επιθετικής μορφής, και μάλιστα σε χρόνο μικρότερο των δύο εβδομάδων. Αυτό έδειξαν τα «εκπληκτικά», όπως χαρακτηρίστηκαν, αποτελέσματα μελέτης βρετανών επιστημόνων, που παρουσιάστηκαν στο 10ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον καρκίνο του στήθους, στο Άμστερνταμ. Εφόσον μάλιστα τα ευρήματα της μελέτης εφαρμοστούν σωστά, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λιγότερες χημειοθεραπείες.

Περίπου το ένα τέταρτο από τις 66 γυναίκες με καρκίνο του στήθους της μορφής HER2 έλαβαν επί 11 ημέρες έναν συνδυασμό

τραστουζουμάμπης (που είναι η γενετική ονομασία για το Herceptin) και λαπατινίμπης και είδαν τους όγκους στα στήθη τους να συρικνώνονται δραστικά ή ακόμα και να εξαφανίζονται.

Ο καθηγητής Νάιτζελ Μπάντρεντ από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ που παρουσίασε την έρευνα, δήλωσε πως «το γεγονός αυτό έχει σπουδαίες δυνατότητες, καθώς μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε μια ομάδα ασθενών οι οποίοι μέσα σε 11 ημέρες είδαν τους όγκους ακόμα και να εξαφανίζονται, και έτσι να μην χρειάζεται να υποβληθούν σε χημειοθεραπείες».

Οι προοπτικές που ανοίγονται από τα αποτελέσματα της μελέτης, που βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, χαρακτηρίστηκαν «εκπληκτικές» τόσο από τους ερευνητές όσο και από τους επιστήμονες που τους άκουσαν. «Μπορεί ακόμα και να μας οδηγήσει σε καθόλου χημειοθεραπείες για όσες γυναίκες υποβάλλονται σε επέμβαση», τονίζουν.

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus