Πώς να αισθάνεστε καλύτερα με το σώμα σας - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πώς να αισθάνεστε καλύτερα με το σώμα σας

Όλες μας λίγο ή πολύ ταλαιπωρούμαστε από περιττά κιλά!

Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που μπορεί να μην είναι πραγματικά “παχουλές”, αλλά που ωστόσο αισθάνονται άσχημα με το σώμα τους.

Ανεξάρτητα λοιπόν με το πραγματικό βάρος, η ανασφάλεια είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν σε μια πιο υγιή εκτόνωση, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα διώξουν τις αρνητικές σκέψεις. Φροντίστε την εμφάνιση

Αντί να λυπάστε τον εαυτό σας για τα έξτρα κιλά που έχουν “κατσικωθεί” στους γλουτούς και στην κοιλιά και αντί να τριγυρνάτε στο σπίτι με φόρμες και πυτζάμες.. φορέστε τα καλά σας και αφιερώστε αρκετό χρόνο για να φτιάξετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Έπειτα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θαυμάστε πόσο όμορφη είστε!

Η προσωπικότητα πάνω απ’ όλα!

Θυμηθείτε ότι έχετε απίστευτο χιούμορ και μια λαμπερή προσωπικότητα που όλοι οι φίλοι σας αγαπούν. Είστε έξυπνη, κοινωνική, με άποψη, ξέρετε να συζητάτε και οι φίλοι σας σέβονται την αντίληψή σας. Είστε στοργική, τρυφερή, αξιόπιστη, δημιουργική και πνευματώδης.

Κάντε περισσότερο σεξ

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες που δεν έχουν τέλειο σώμα δεν έχουν δικαίωμα στο σεξ; Ίσα-ίσα! Αρκετές έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες με παραπάνω κιλάκια είναι καλύτερες στην σεξουαλική πράξη! Μην έχετε λοιπόν χαμηλή αυτοπεποίθηση! Αγοράστε σέξι εσώρουχα και τονίστε τα πιο θηλυκά σας σημεία.

Καταγράψτε τα χόμπι σας Σκεφτείτε πέντε αγαπημένες σας συνήθειες, πέρα από το φαγητό ή τις συνεχόμενες δίαιτες που κάνουν κύκλους. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε, τότε ήρθε η ώρα να βγείτε από το σπίτι και να ανακαλύψετε δραστηριότητες που θα σας εκτονώσουν και που θα σας δώσουν μεγαλύτερη χαρά.

Γράψτε μια λίστα

Κάντε μια λίστα με τα δέκα πράγματα που θέλετε να κάνετε πριν.. φύγετε από την ζωή! Αν δεν το έχετε ποτέ σκεφτεί, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Πολλές φορές δεν τολμούμε ούτε καν να καταγράψουμε τις πιο κρυφές μας επιθυμίες. Βάλτε στόχο να τις πραγματοποιήσετε μία-μία!

Φλερτάρετε χωρίς συστολή Το φλερτ δεν είναι (μόνο)

προνόμιο των όμορφων, ψηλών και αψεγάδιαστων ανθρώπων! Αν έχετε πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή σας τότε είναι καιρό να το “δουλέψετε”. Ζητήστε την βοήθεια φίλων, ή ακόμη και κάποιου ειδικού για να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με το άλλο φύλο.

Εστιάστε στις επιτυχίες

Ακόμα και να μην έχετε το πιο τέλειο σώμα του… πιο όμορφου σούπερ μοντέλου, δεν μπορεί, υπάρχουν πράγματα στην ζωή σας που είναι καλυμμένα. Μπορεί να σπουδάσατε, μπορεί να κάνατε οικογένεια, μπορεί να ακολουθείτε μια επιτυχημένη καριέρα. Ποιος είπε ότι αυτό δεν είναι πιο σημαντικό;

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν

Σκεφτείτε αυτόν τον άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή σας και ο οποίος σας αγαπάει χωρίς να σας κρίνει για την εμφάνισή σας. Μπορεί να είναι ο σύντροφος, ή ο γονιός ή κάποιος φίλος. Νιώστε αυτό το συναίσθημα της απόλυτης αγάπης να σας κατακλύζει και αισθανθείτε ασφάλεια μέσα του.

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus