Πως να φτιάξετε την τέλεια ενυδατική κρέμα σώματος για μετά τον ήλιο... - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πως να φτιάξετε την τέλεια ενυδατική κρέμα σώματος για μετά τον ήλιο...

Η δεύτερη μεγαλύτερη απόλαυση, τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, μετά το μπάνιο στην θάλασσα, είναι ένα δροσερό ντους...

Για μερικά δευτερόλεπτα νιώθεις το δέρμα σου σφριγηλό και αναζωογονημένο, όμως πολύ σύντομα εμφανίζονται οι παρενέργειες του ήλιου: το δέρμα κοκκινίζει έντονα στα σημεία που δεν απλώθηκε καλά το αντηλιακό και σε «τραβάει», θυμίζοντάς σου πως κάθε λεπτό που περνά χωρίς να το ενυδατώσεις, μία νέα ρυτίδα κάνει απειλητικά την εμφάνισή της! Στα καταστήματα θα βρείτε διάφορα after sun προϊόντα, τα οποία κάνουν ή δεν κάνουν αυτά που υπόσχονται. Καθώς, όμως, τα βασικά συστατικά τους που πραγματικά ανακουφίζουν από το κάψιμο είναι εντελώς φυσικά, γιατί να μην δοκιμάσετε να φτιάξετε μόνη σας, το δικό σας ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο; Είναι πανεύκολο, πολύ πιο οικονομικό, εντελώς ασφαλές και... θα θρέψει το δέρμα σας όσο τίποτε άλλο. Η παρακάτω συνταγή είναι η καλύτερη που «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο.

Τι θα χρειαστείτε: 6 κ.σ. βούτυρο καριτέ (μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ) 4 κ.γ. αγνό παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. πολτός αλόης ή τζελ αλόης (μπορείτε να βρείτε τζελ από 99% οργανική αλόη στα φαρμακεία, εναλλακτικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρείτε μία γλάστρα αλόης στη βεράντα σας) 1 κ.σ. αιθέριο έλαιο καρύδας (θα το βρείτε σε καταστήματα με οργανικά προϊόντα) Λίγη φρέσκια λεβάντα (1-2 κλωναράκια) Τι θα κάνετε:

Ξεκινήστε βάζοντας τη λεβάντα μέσα σε ένα μπολάκι με αιθέριο έλαιο καρύδας και στύβοντάς τη λίγο, για να βγάλει το άρωμά της. Ο συνδυασμός των δύο αρωμάτων θα σας συνεπάρει! Αν το άρωμα της λεβάντας σας φαίνεται υπερβολικά έντονο, μπορείτε να αφαιρέσετε το κλωναράκι.

Στη συνέχεια, βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα γυάλινο ή μεταλλικό μπολ, πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, για να κάνετε μπεν μαρί. Αναμείξτε καλά τα υλικά μεταξύ τους, καθώς θα λιώνουν. Έπειτα, βάλτε το μπολ στο ψυγείο για μία περίπου ώρα, μέχρι να «σταθεί» το μείγμα. Βγάλτε το μπολ από το ψυγείο και «χτυπήστε» το μείγμα με ένα μίξερ χειρός, ώστε να γίνει αφράτο σαν σαντιγί.

Γεμίστε με αυτό ένα ωραίο δοχείο με καπάκι και βάλτε το στο ψυγείο για ακόμα μία ώρα. Tip: Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος διατηρείται εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 6 μήνες, ωστόσο τις πολύ ζεστές ημέρες ή αν τη δείτε να μαλακώνει πολύ, είναι προτιμότερο να την βάζετε για λίγη ώρα στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus