Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής για όσες βαριούνται!

Βαριέσαι και μόνο στην ιδέα να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο? Όσες φορές έχεις αποφασίσει να γυμναστείς σπίτι, όλο κάτι... βρίσκεις και το αναβάλεις? Μέχρι λοιπόν να το πάρεις απόφαση, σου παρουσιάζουμε κάποιους ευχάριστους και « ανώδυνους» τρόπους για να βρίσκεσαι τουλάχιστον σε κίνηση. 1. Μείνε όσο περισσότερο μπορείς όρθια στο γραφείο, αφού έτσι καταναλώνεις τις διπλάσιες σχεδόν θερμίδες και ενέργεια από το να κάθεσαι. Τουλάχιστον τονώνεις τα πόδια και μπορεί να κάψεις και το σοκολατάκι που έφαγες κρυφά.

2. Περπάτα όση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, σήκω από την καρέκλα και άρχισε να περπατάς στο σπίτι. Και αν είσαι από τις κλασικές γυναίκες που δεν το κλείνουν με τίποτα, τόσο το καλύτερο.

3. Κάνε περισσότερο σeξ. Εντάξει, βαριέσαι τη γυμναστική το ξέρουμε, αλλά όχι το σεξ. Άσε που θα κάψεις και περισσότερες θερμίδες με πιο ευχάριστο τρόπο.

4. Κάνε γενική στο σπίτι με δυνατή μουσική. Οι δουλειές του σπιτιού καίνε πολλές θερμίδες, απαιτούν ενέργεια και είναι αναπόφευκτες. Επωφελήσου λοιπόν και βάλε μουσική στο full για να σου φτιάξει και την ψυχολογία.

5. Βγες ραντεβού . Ένα ραντεβού, ειδικά αν είναι και από τα πρώτα, προϋποθέτει συνήθως τρέξιμο, ψώνια, faysbook.gr

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus