Θέλετε να καίτε περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα; Ιδού - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Θέλετε να καίτε περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα; Ιδού

Δε χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου πως για να καταφέρεις να αδυνατίσεις θα πρέπει να ράψεις τελείως το στόμα σου και να... στερηθείς όλες τις αγαπημένες σου λιχουδιές. Εξάλλου, μεταξύ μας, άντε και το κάνεις! Πόσο καιρό πιστεύεις θα αντέξεις την αυστηρή διατροφή και τη... στέρηση; Η λύση είναι μία και λέγεται προσεκτική διατροφή. Αν προσέχεις τι τρως και καταναλώνεις τα πάντα με μέτρο θα δεις πόσο εύκολα θα χαθούν τα περιττά κιλά. Για τις δύσκολες στιγμές (ναι, τότε που ο δείκτης της ζυγαριάς κολλάει) σου έχουμε τη λύση. Διάβασε τους 8 αυτούς απλούς τρόπους για να γλιτώνεις θερμίδες μέσα στη μέρα και φυσικά ακολούθησέ τους: 1. Βρίσκεσαι στο σπίτι και πιάνεις με τις ώρες το τηλέφωνο; Σήκω από τον καναπέ και όσο μιλάς με την κολλητή σου φρόντισε να περπατάς. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά αυτές οι μικρές αλλαγές θα κάνουν τη διαφορά.

2. Σταμάτα το τσιμπολόγημα και θα δεις πόσες θερμίδες θα γλιτώνεις τη μέρα. Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις τα μπισκότα της συναδέλφου, ούτε να φας -επειδή βαριέσαι- τους μισούς ξηρούς καρπούς που έχεις στο ντουλάπι.

3. Πρόσεχε τι προσθέτεις στη σαλάτα σου. Δεν έχει κανένα νόημα να επιλέγεις σαλάτα για βραδινό αν προσθέτεις άφθονη sauce, μπέικον και τυρί. Προσοχή, λοιπόν, στα υλικά που επιλέγεις. Οι υγιεινές επιλογές πρέπει να παραμένουν υγιεινές!

4. Αφαίρεσε τα... περιττά. Οκ, μια στο τόσο θες και εσύ να απολαύσεις σαν άνθρωπος μια ζεστή σοκολάτα. Μην προσθέσεις όμως σαντιγί και σιρόπια, καθώς οι θερμίδες θα διπλασιαστούν. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή των γλυκών αμαρτιών που κατά καιρούς απολαμβάνεις.

5. Σταμάτα την κακή συνήθεια του να τσιμπολογάς όσο μαγειρεύεις. Δε φαντάζεσαι πόσες θερμίδες λαμβάνεις χωρίς καν να το παίρνεις χαμπάρι.

6. Πρόσεχε τα ποτά που καταναλώνεις. Αν θες να ξαναμπείς στο στενό σου τζιν θα πρέπει να απαρνηθείς τα cocktails, καθώς κρύβουν πολλές περιττές θερμίδες. Το κορμί θέλει... θυσίες.

7. Περιόρισε το λάδι που προσθέτεις στο φαγητό και τη σαλάτα σου και τόσο απλά θα γλιτώνεις αρκετές θερμίδες μέσα στη μέρα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

8. Κατανάλωνε μαζί με το βασικό σου γεύμα και μία σαλάτα. Θα φουσκώσεις πιο γρήγορα και δε θα χρειαστεί να ξαναγεμίσεις το πιάτο σου με φαγητό.

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus