7 “σπιτικές” συνταγές ομορφιάς με ελάχιστα χρήματα!!! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

7 “σπιτικές” συνταγές ομορφιάς με ελάχιστα χρήματα!!!

7 “σπιτικές” συνταγές με ελάχιστα χρήματα!!!

Η πλειοψηφία των γυναικών «αγκαλιάζει» τις φυσικές συνταγές ομορφιάς που βρίσκονται… στο ψυγείο και την κουζίνα τους!

Με τις τιμές των καλλυντικών και των κρεμών να βρίσκονται στα ύψη, οι σπιτικές λύσεις για ένα λαμπερό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, υγιή μαλλιά και κατάλευκα δόντια μοιάζουν ιδανικές για να γλιτώσετε από τα περιττά έξοδα του μήνα. Παρακάτω θα βρείτε επτά οικονομικές προτάσεις ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσετε…Πατάτα και χαμομήλι για θαυματουργή κρέμα ματιών

Εάν θέλετε να ξυπνήσετε το πρωί χωρίς μαύρους κύκλους και σακούλες, πείτε «ναι» στην κρέμα ματιών με πατάτα και χαμομήλι. Πιο συγκεκριμένα, πάρτε μια γάζα και κόψτε την σε τέσσερα κομμάτια (δυο μικρά – δυο μεγάλα). Αργότερα, τρίψτε την πατάτα στον τρίφτη και βάλτε τη μέσα στις μεγάλες γάζες. Ύστερα, βουτήξτε τα μικρά κομμάτια μέσα στο χαμομήλι και τοποθετήστε τα πάνω στα βλέφαρά σας, ενώ παράλληλα, τοποθετείτε τα επιθέματα πατάτας πάνω στα μάγουλα (στην περιοχή κάτω από τα μάτια). Αφήστε τα επιθέματα να δράσουν για μισή ώρα και ύστερα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χαμομήλι.

Μαύρο σαπούνι Αφρικής για βελούδινη επιδερμίδα

Επωφεληθείτε από τις μαγικές ιδιότητες του μαύρου σαπουνιού Αφρικής που είναι 100% φυσικό και αρκετά φθηνό. Το χειροποίητο σαπούνι, όχι μόνο θα καθαρίσει το πρόσωπό σας, αλλά παράλληλα θα το αφήσει μαλακό σαν βελούδο χάρη στο γεγονός ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Απλώστε το μαύρο σαπούνι πάνω στο πρόσωπο και το σώμα και αφήστε το να δράσει για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό και τρίψτε το δέρμα με ένα φυσικό σφουγγάρι, ώστε να πετύχετε την απολέπιση που θα ενεργοποιήσει τη λεμφική κυκλοφορία.

Οδοντόκρεμα για λευκά δόντια από σόδα

Η μαγειρική σόδα λειτουργεί ως ένα φυσικό λευκαντικό των δοντιών, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας. Γι’ αυτό, φτιάξτε μια φυσική οδοντόκρεμα, ανακατεύοντας μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας. Στη συνέχεια , βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό το μείγμα και ξεπλύνετε καλά. Η σόδα, πέρα από κατάλευκα δόντια, θα φρεσκάρει και την αναπνοή σας, καθώς θα συμβάλλει στην εξουδετέρωση των οξέων που προκαλούν τη δυσάρεστη αναπνοή.

Λάδι καρύδας: Για ένα «σπιτικό» αποσμητικό

Πέρα από τις αντιρυτιδικές κρέμες και τις κρέμες ξυρίσματος, το λάδι καρύδας είναι ικανό να συνθέσει ένα μυρωδάτο «σπιτικό» αποσμητικό. Απλά αναμείξτε δυο κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο, 1 ½ κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, 20-25 σταγόνες αιθέριο έλαιο π.χ. λεβάντας και ? της κούπας λάδι καρύδας. Βάλτε το μείγμα μέσα σε μια άδεια συσκευασία αποσμητικού roll-on… και θα έχετε ένα τέλειο χειροποίητο αποσμητικό που θα κρατάει όλο το 24ωρο.

Μηλόξυδο, το οικονομικό toner στην κουζίνα σας

Μια λύση «ομορφιάς» που θα σας γλιτώσει από τα περιττά έξοδα είναι το toner από μηλόξυδο. Διαλύστε δυο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε δυο φλυτζάνια νερό και άπλωσε το μείγμα με ένα βαμβάκι πάνω στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να στεγνώσει και μετά απλώστε την ενυδατική κρέμα προσώπου… για να πείτε «αντίο» στην ακμή και να πετύχετε τον καθαρισμό των πόρων και τη σύσφιξη της επιδερμίδας σας.

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας με μέλι

Για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα, φτιάξτε ένα σαμπουάν με βάση το μέλι. Αυτό το προϊόν, όχι μόνο θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας, αλλά θα διατηρήσει παράλληλα και τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής. Ανακατέψτε ? του φλιτζανιού ακατέργαστο μέλι με ? εμφιαλωμένο χλιαρό νερό και ρίξτε μέσα 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου Στο τέλος, «διαλύστε» το σε μερικές κουταλιές σαμπουάν και κάντε μασάζ στα βρεγμένα μαλλιά και κυρίως στις ρίζες.

Μαγειρική σόδα για ένα φυσικό scrub προσώπου

Εκμεταλλευτείτε τα «ατού» της μαγειρικής σόδας και φτιάξτε ένα scrub προσώπου που θα σας χαρίσει λάμψη και νεανική επιδερμίδα. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με ? της κούπας γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Πάρτε ένα σφουγγαράκι και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με τα μαύρα στίγματα. Όταν ξεπλύνετε με νερό, θα διαπιστώσετε ότι τα οξέα της σόδας και η λακτόζη του γάλακτος έχουν καθαρίσει βαθιά το πρόσωπό σας και έχουν απομακρύνει την ξηροδερμία…

Πηγή

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus