Οι 4 "τύποι" ανδρών που απωθούν τις γυναίκες - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Οι 4 "τύποι" ανδρών που απωθούν τις γυναίκες

Πες αλήθεια… πόσες φορές σου έχει συμβεί να σε πλησιάζει κάποιος με ύφος Καζανόβα, του... στυλ «σ’ έχω κοριτσάκι» κι εσύ όχι μόνο να μην ψήνεσαι αλλά να ψάχνεις την πόρτα να γλιτώσεις; Οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν αλλά υπάρχουν κάποια στυλ ανδρών που μας ξενερώνουν με το καλημέρα σας και -συγγνώμη- είναι καταδικασμένοι από την αρχή! 1. Ο «τούμπανος»

Ξέρω… Έχεις ξοδέψει χιλιάδες εργατοώρες στο πιο hot γυμναστήριο του λεκανοπεδίου… Έχεις μουσκέψει εκατοντάδες πετσέτες ιδρώνοντας κάτω από τα βάρη… Και τώρα το καλοκαίρι νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου… Ναι, σε σένα μιλάω, που περιφέρεις ένα ζευγάρι μπράτσα όλο το βράδυ στο μπαρ τεντώνοντας το κορμί σα να έχεις λόρδωση, με αμάνικο μπλουζάκι και ντεκολτέ μεγαλύτερο κι απ’ το δικό μας! Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά όλο αυτό ΔΕΝ είναι σέξι! Φυσικά και μας αρέσει ένα όμορφο, γυμνασμένο κορμί, αλλά καθετί ψεύτικο, υπερβολικό και παραφουσκωμένο –που νομίζεις πως αν το τρυπήσεις με καρφίτσα θα ανατιναχτεί όλο το οικοδομικό τετράγωνο-είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό! 2. Ο «μοντέρνος»

Είναι ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια με την τελευταία λέξη της μόδας… Θα μου πεις καλά ως εδώ, όλες θέλουμε έναν άντρα στυλάτο. Όμως όταν αρνείται να φορέσει ακόμη και κάλτσες που δεν είναι πασίγνωστης μάρκας, όταν σε κοιτάζει διερευνητικά ψάχνοντας να δει το ταμπελάκι της μπλούζας σου για να βεβαιωθεί ότι είναι επώνυμο και μονίμως σχολιάζει το ντύσιμο όποιου περνάει μπροστά σας έχοντας κάτι αρνητικό να πει, τότε του ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος του ψώνιου και κερδίζει επάξια μια θέση… μακριά σου! 3. Ο «φλερτάκιας»

Ύφος μπλαζέ και πόζες νάρκισσου ακόμη κι όταν κάθεται στο σκαμπό του μπαρ. Παρακολουθεί τριγύρω με την άκρη του ματιού του για να βεβαιωθεί ότι τον κοιτάνε όλες… Είτε είναι όμορφος είτε όχι πιστεύει πως κάθε θηλυκό λιώνει «μυρίζοντας» απλώς την τεστοστερόνη που -νομίζει- πως αναδύεται στον αέρα καθώς περπατάει… Φλερτάρει όλες τις γυναίκες στο μαγαζί και είναι πεπεισμένος πως ο σκοπός για τον οποίο έχει έρθει στη ζωή είναι για να ικανοποιεί το άλλο φύλο. Μην περιμένεις αποκλειστικότητα από τέτοιο τύπο, ανήκει σε όλες… Δεν φταίει αυτός, η φύση που τον έπλασε τέλειο! 4. Ο «κολλημένος»

Παρ’ ότι έβαλες φούστα κι όχι φόρμες κι έχεις κάνει τέλεια αποτρίχωση στο μουστάκι, σου μιλάει όλο το βράδυ για την ομαδάρα του και τα ταξίδια του σε όλες τις χώρες που διοργανώνονται κορυφαίοι αγώνες, λες κι είσαι ο Μήτσος ο κολλητός του; Μήπως το μόνο θέμα συζήτησης είναι η δουλειά του και μέσα σε δύο ώρες έχεις γίνει εξπέρ στα χρηματοοικονομικά αφού σου έχει αναλύσει όλα τα project που ολοκλήρωσε τον τελευταίο μήνα; Ή εκτός από το να σου πει το όνομά του δεν έκανε τίποτα άλλο από το να σου δείχνει application στο tablet τελευταίας τεχνολογίας που κουβαλάει πάντα μαζί του; Εκείνος νομίζει ότι τον κοιτάς μαγεμένη από τις γνώσεις του, αλλά εσύ απλώς έχεις χαζέψει από τη βαρεμάρα… Περιττό να πούμε ότι ο «εμμονικός» θα σε έχει πάντα σε δεύτερη μοίρα, αφού προτεραιότητά του θα είναι μόνο αυτό το κάτι, είτε πρόκειται για τη δουλειά του, την ομάδα του, την τεχνολογία είτε ο,τιδήποτε άλλο του έχει κολλήσει στο μυαλό. Ευτυχώς, που και να θέλουν αυτοί οι τύποι να κρυφτούν, η χαρά δεν τους αφήνει κι έτσι αντιλαμβάνεσαι από την αρχή με τί έχεις να κάνεις… Μπορεί βλέποντάς τους να αναρωτιέσαι πού έχουν χαθεί οι αληθινοί άντρες, αλλά αν ήταν όλοι τέλειοι τί θα είχε πλάκα σ’ αυτή τη ζωή; Γι’ αυτό, μπορεί να μην τους θέλουμε στην αγκαλιά μας αλλά τους… ευγνωμονούμε που μας δίνουν υλικό για να συζητάμε γελώντας με τις φίλες μας καθώς τους περιγράφουμε άλλον έναν τύπο που χθες βράδυ… μας προσέγγισε απειλητικά!

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus