Δεν το πιστεύετε; ΚΙ όμως...Δείτε πώς θα το φτιάξετε μόνοι σας μαλακτικό ρούχων με κόστος λιγότερο από 1.5€ ! [photos] - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δεν το πιστεύετε; ΚΙ όμως...Δείτε πώς θα το φτιάξετε μόνοι σας μαλακτικό ρούχων με κόστος λιγότερο από 1.5€ ! [photos]

Με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας, φτιάξτε πανεύκολα ένα μαλακτικό ρούχων, που θα σας στοιχίσει ελάχιστα, ενώ θα έχει την μυρωδιά που εσείς θέλετε... Τι θα χρειαστείτε:

5 φλιτζάνια ζεστό νερό

3 φλιτζάνια λευκό ξίδι

2 φλιτζάνια conditioner μαλλιών (απο τα φθηνα εαν δειτε στα σουπερμαρκετ υπαρχουν πλεων κατι μεγαλια μπουκαλια μαλακτικου που ειναι παμφηνα!

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας (κατά βούληση ανάλογα με πόσο έντονο θελετε να ειναι το αρωμα Πώς θα το φτιάξετε:

Σε ένα μπολ, βάλτε το conditioner και προσθέστε στο μίγμα το ξίδι. Προσθέστε το νερό ανακατεύοντας καλά, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Σε αυτό το σημείο, προσθέστε τα αιθέρια έλαια. Βάλτε το μαλακτικό ρούχων σας σε ένα μπουκάλι που κλείνει καλά.

Την επόμενη φορά που θα βάλετε πλυντήριο, προσθέστε από το μαλακτικό, στην ειδική θήκη. δεκαπέντε είναι περίπου οι δόσεις που βγαίνουν! Αν βάλετε λιγότερο νερό θα βγει ποιο συμπυκνωμένο!

Via

     agoraomorfias.blogspot.gr


 agoraomorfias.

Αποσμητικό καλλυντικά γυναικών ομορφιά υγεία θεραπεία κρέμες προσώπου σπυράκια μαλλιά μόδα κουρέματα  επιδερμίδα απώλεια λίπους και κιλών αντιοξειδωτικά συμβουλές φάρμακα ραγάδες ρυτίδες κολλαγόνο ορός ρυτίδες προβλήματα υγείας αδυνάτισμα  αντιγηραντικές κρέμες ματιών 
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus