Πώς να αναδείξετε τις μπούκλες σας - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πώς να αναδείξετε τις μπούκλες σας

Έχετε μπούκλες οι οποίες σας ταλαιπωρούν γιατί δεν μπορείτε να τις αναδείξετε σωστά; Σταματήστε λοιπόν να ζηλεύετε τα μαλλιά των σταρ και αποκτήστε τις τέλειες μπούκλες με τις παρακάτω κινήσεις.Σταματήστε να ισιώνετε τα μαλλιά σας, διότι έτσι καταστρέφονται και «χαλάνε» οι φυσικές σας μπούκλες.

Να χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα για τα μαλλιά σας τα οποία είναι ειδικά για μπούκλες. Μην χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα διότι έτσι επιβαρύνετε τα μαλλιά σας και δεν θα αποκτήσετε το θεμιτό αποτέλεσμα. Εάν φτιάξατε τα μαλλιά σας και την επόμενη μέρα έχουν χαλάσει, δεν χρειάζεται να τα ξαναλούσετε. Απλά βρέξτε τα και απλώστε λίγη μαλακτική κρέμα. Προσοχή, μη βάλετε μαλακτικό σε όλα σας τα μαλλιά, ειδικά όσες έχετε λιπαρά μαλλιά. Μην έχετε μεγάλη ένταση στο σεσουάρ όταν τα στεγνώνετε, καθώς έτσι δεν θα αναδειχθούν σωστά οι μπούκλες σας και τα μαλλιά σας θα φαίνονται φριζαρισμένα.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας κάνει ανταύγειες. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας θα λάμπουν και θα αναδειχθούν οι μπούκλες σας. myworld.gr
Share on Google Plus