Σχέδια Μαγιό – Που αδυνατίζουν τη σιλουέτα! - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Σχέδια Μαγιό – Που αδυνατίζουν τη σιλουέτα!





Η αναζήτηση μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται καλό ψάξιμο μέχρι να βρούμε το μαγιό που κολακεύει το σώμα μας. Ειδικά όταν έχουμε περιττά κιλά ή αισθανόμαστε άβολα με ορισμένες περιοχές του σώματός μας. Για να κάνουμε τα ψώνια σας λίγο πιο εύκολα, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας σχέδια μαγιό που κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ...
λεπτή!

Κλασικό ολόσωμο μαγιό

Ένα κλασικό ολόσωμο stretch μαγιό, με τις οριζόντιες γραμμές στην περιοχή της κοιλιάς που βλέπετε στη φωτογραφία, δίνει την εντύπωση πιο λεπτής μέσης. Επίσης, επιλέγοντας ένα μαγιό με διακριτικές πτυχές από τη μέση και κάτω, κρύβετε τα τυχόν εξογκώματα του σώματος.    

Μαγιό Tankini
Αν ψάχνετε ένα μαγιό που κολακεύει το σώμα χωρίς να το «ελέγχει» σε όλα τα σημεία, το tankini είναι ιδανικό. Το top καλύπτει την κοιλιά σας, ενώ το κάτω μέρος που θυμίζει φούστα κρύβει το πάνω μέρος των μηρών και τους γοφούς. Και μάλιστα, επειδή τα tankini έρχονται σε δύο κομμάτια, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικό μέγεθος για το πάνω και κάτω μέρος.   

Σέξι ολόσωμο μαγιό
Το πιο πάνω μαγιό από τη σειρά Kenneth Cole δεν είναι μόνο σέξι, αλλά δίνει και την εντύπωση πιο αδύνατου σώματος με το χαριτωμένο κορδελάκι στο μπούστο και τις πτυχές στο κάτω μέρος του μαγιό.  
Ολόσωμο Floral
Αν έχεις μερικά περιττά κιλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα «βάψεις όλα μαύρα», με όλες τις έννοιες. Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγεις τα floral μοτίβα. Επιλέξτε ένα ωραίο floral μαγιό με χαρακτηριστικά που αδυνατίζουν, όπως το διαγώνιο τελείωμα στο πλάι στην πιο πάνω φωτογραφία.     

Νεανικό Ολόσωμο
Και οι νεαρότερες κοπέλες χρειάζεται να έχουν πολλές επιλογές, χωρίς να καταφεύγουν σε βαρετά ολόσωμα μαγιό για να κρύψουν ορισμένα κιλά. Καλό ψάξιμο στην αγορά θα σας οδηγήσει στο μαγιό των ονείρων σας, όπως το πιο πάνω της φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα νεανικό vintage μαγιό της Ella Moss, που καλύπτει τις ατέλειες λόγω του ιδιαίτερου κάτω μέρους του.
..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: exypna.gr.
Share on Google Plus