Deta-Elis και βιοσυντονισμός: Συσκευές ,υγείας και ομορφιάς χωρίς φάρμακα ή καλλυντικά με δυνατότητα καριέρας - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Deta-Elis και βιοσυντονισμός: Συσκευές ,υγείας και ομορφιάς χωρίς φάρμακα ή καλλυντικά με δυνατότητα καριέρας


Η Deta-Elis επενδύει μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να είναι σε θέση να εξελίσσει και να βελτιώνει συνεχώς την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των συσκευών της.
Η νέα γενιά των θεραπευτικών ιατρικών συσκευών
βιοσυντονισμού της Deta-Elis "Deta-Ap" και "Deta-Ritm", που τέθηκαν σε κυκλοφορία στις αρχές του 2012, έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συσκευές του ιδίου τύπου της προηγούμενης γενιάς.
Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού. Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά. Η συσκευή Deta-Cosmo, η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς Deta, συντελεί στην απομάκρυνση της κούρασης, στην αντιμετώπιση του εκνευρισμού μίας δύσκολης ημέρας ή απλά στη βελτίωση της διάθεσής μας. Η ιδιαιτερότητα της συσκευής συνίσταται στο εξάρτημα quantum, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με την ήδη γνωστή συσκευή Deta-Ritm 15 (Deta-Quantum).
Το υψηλό και διαρκές θεραπευτικό και κοσμετολογικό αποτέλεσμα της συσκευής επιτυγχάνεται δυνάμει της διπλής λειτουργίας της, δηλαδή της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας καιι της quantum θεραπείας. Αφενός η συσκευή Deta-Ritm 15 αντιμετωπίζει τις ασθένειες των οργάνων και αφετέρου το εξάρτημα quantum εξαλείφει τις ατέλειες της επιδερμίδας που προλήθηκαν από τις ασθένειες των οργάνων αυτών.

                                                                   -->




     deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές biosintonis
  adieXodos στην ενημέρωση  ΤΕΛΟΣ ! 
                        Συνεχείς ενημέρωση από κάθε πηγή >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Χωρίς λογοκρισίες  & τα σχόλια δικά σας  

 deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές biosintonis

AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ ΕΔΩ τώρα! 

     


.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . . .

 deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές biosintonismos 
Share on Google Plus