Μάσκα προσώπου με aloe vera και αγγούρι - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Μάσκα προσώπου με aloe vera και αγγούρι


H aloe vera θεωρείται «θαυματουργό» φυτό χάρη στις πολλές θεραπευτικές και ενυδατικές ιδιότητες που έχει για το… σώμα και το πρόσωπο, ενώ είναι ένα από τα βασικά συστατικά σε πολλά καλλυντικά προϊόντα.

Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε μία απλή, φυσική μάσκα προσώπου χρησιμοποιώντας αγγούρι και το εσωτερικό τζελ που υπάρχει στα φύλλα της aloe vera για

αναζωογόνηση, ενυδάτωση και καθαρισμό. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος και ειδικά για όσους πάσχουν από ξηροδερμία.

Θα χρειαστείτε:
2 κουτάλια gel aloe vera
½ αγγούρι

Εκτέλεση:
Ξεφλουδίστε το αγγούρι, αφαιρέστε τους σπόρους ( αν έχει) και κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα κομμάτια αγγουριού μαζί με το τζελ της αλόης σε ένα μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο, παχύρευστο μίγμα. Βάλτε το μίγμα για λίγα λεπτά στο ψυγείο για να παγώσει και να γίνει πιο πηκτό. Απλώστε το με τα δάχτυλα σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε το για μισή ώρα περίπου, μέχρι να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό και απαλό σαπούνι και σκουπίστε το με καθαρή πετσέτα.

..
                                                                     --> ..








AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ ΕΔΩ τώρα! 

     


.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
/ikatina.blogspot.gr/.
Share on Google Plus