Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι: όλες οι νέες μέθοδοι - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι: όλες οι νέες μέθοδοι


Το λίπος που συγκεντρώνεται στα ψωµάκια, στην κοιλιά, στα µπράτσα, ακόµη και στο προγούλι, αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά µας για ένα φόρεµα.


Όσο κι αν υποβάλλουµε τον εαυτό µας σε δίαιτες ή γυµναστική, το επίµαχο κοµµάτι αντιστέκεται.

Τα καλά νέα είναι ότι η αισθητική ιατρική σήµερα έχει αναπτύξει µεθόδους που σµιλεύουν το περίγραµµα του σώµατος κάνοντάς το πιο οµοιόµορφο, πιο σφριγηλό και πιο κοντά στο τέλειο:

Κρυολιπόλυση
Οι εξελίξεις: Οι νέες µέθοδοι λιπόλυσης διοχετεύουν τις δραστικές ουσίες στις πάσχουσες περιοχές χωρίς να έχουν την ανάγκη ενέσεων. Χάρη στις επιστηµονικές εξελίξεις, οι ειδικοί σήµερα µπορούν να διαπηδήσουν το φραγµό του δέρµατος και να µεταφέρουν τα φάρµακα στα λιποκύτταρα.
Ο ειδικός: Ο δερµατολόγος Χριστόφορος Τζερµιάς, διευθυντής του Οµίλου Κοσµητικής Ιατρικής Laserline Clinics, µας µιλάει για την κρυολιπόλυση, η οποία συνδυάζει την ψύξη µε τα ηλεκτρικά ρεύµατα για να πετύχει τη διείσδυση των δραστικών ουσιών. «Το σύστηµα χρησιµοποιεί ειδικά µικρορεύµατα σε συνδυασµό µε την ψύξη της κεφαλής του µηχανήµατος (-17° C) για την εις βάθος διείσδυση των δραστικών στοιχείων».
Ο στόχος: «Η κρυολιπόλυση έχει την ίδια δράση µε την εισαγωγή των δραστικών ουσιών µε ένεση. Όµως, σε αντίθεση µε τη χρήση της σύριγγας, η µέθοδος αυτή δεν προκαλεί πόνο. Είναι δηλαδή µια µη επεµβατική µέθοδος».
Η τεχνική: Η χαµηλή θερµοκρασία της κεφαλής προκαλεί τοπική ψύξη της περιοχής του σώµατος όπου εφαρµόζεται η µέθοδος, κι έτσι αυξάνεται η ταχύτητα ροής των µικρορευµάτων. Αυτό µε τη σειρά του αυξάνει το βάθος διείσδυσης των δραστικών ουσιών, φτάνοντας στους ιστούς-στόχους.
Η εφαρµογή: Γίνεται 1-2 φορές την εβδοµάδα και διαρκεί περίπου 30΄. Μάλιστα, αν προηγηθεί λιποµασάζ µε Endermolοgie, τα αποτελέσµατα είναι ακόµη καλύτερα. Ο αριθµός των επαναλήψεων κυµαίνεται από 4 έως 12. Οι τιµές ξεκινούν από 500 ευρώ για το σύνολο της θεραπείας και διαµορφώνονται ανάλογα µε την έκταση του προβλήµατος.

Κοκτέιλ τριών μορφών ενέργειας
Οι εξελίξεις: Το κοκτέιλ βασίζεται σε ένα συνδυασµό ραδιοσυχνοτήτων, υπέρυθρου φωτός και µηχανικού µασάζ µε αναρρόφηση.
Ο ειδικός: Η δερµατολόγος Κατερίνα Λαµπρινοπούλου, µέλος της Αµερικανικής Ακαδηµίας Δερµατολογίας, µας εξηγεί: «Ενώ η οπτική ενέργεια δρα επιφανειακά στην κυτταρίτιδα, οι ραδιοσυχνότητες φτάνουν στους βαθύτερους ιστούς, µειώνοντας τον όγκο των αποθεµάτων λίπους και συµβάλλοντας στην απώλεια πόντων από τις δύσκολες περιοχές. Συγχρόνως, η αναρρόφηση µε ειδικά rollers αποµονώνει µια συγκεκριµένη περιοχή, στην οποία µεταφέρεται η ενέργεια του παλµικού φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή µετατρέπεται σε θερµότητα, η οποία αυξάνει το µεταβολισµό των λιποκυττάρων».
Ο στόχος: Τα αποτελέσµατα της θεραπείας στο σώµα αποδεικνύονται ακόµη και επιστηµονικά. Έρευνα που δηµοσιεύτηκε στο Journal of Cosmetic and Laser Therapy (Επιθεώρηση Αισθητικής και Λέιζερ Θεραπείας) δείχνει ότι 9 στα 10 άτοµα είχαν σηµαντική βελτίωση µετά τη θεραπεία µε το VelaSmooth. Μάλιστα, τριάντα µέρες µετά την εφαρµογή η βελτίωση έφτασε το 50%, η περιφέρεια µειώθηκε, ενώ τα αποτελέσµατα διήρκεσαν αρκετούς µήνες.
Η εφαρµογή: Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται περίπου 8 επαναλήψεις, σε απόσταση 1 ή 2 εβδοµάδων µεταξύ τους. Τα αποτελέσµατα συντηρούνται µε µία εφαρµογή κάθε µήνα, ενώ κάθε επίσκεψη κοστίζει 100 ευρώ.
 Ραδιοσυχνότητες
Οι εξελίξεις: Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων έγινε γνωστή εδώ και λίγα χρόνια για τη δράση της στη σύσφιξη του δέρµατος. Θερµαίνοντας τις ίνες του κολλαγόνου, τις υποχρεώνει να συρρικνωθούν. Τώρα όµως εφαρµόζεται και για τη διάλυση των λιποκυττάρων, αφού η θερµότητα φτάνει µέχρι τα λιποκύτταρα και επιδρά στο λίπος.
Ο ειδικός: Η δερµατολόγος Μαρία Μαυρίδου, διευθύντρια του Κέντρου Λέιζερ και Ιατρικής Αισθητικής Neotis, τονίζει ότι το µηχάνηµα Accent χρησιµοποιείται για την αντιµετώπιση της κυτταρίτιδας, όµως επιτυγχάνει και ορατή µείωση των πόντων στην περιφέρεια.
Ο στόχος: «Η εις βάθος θέρµανση του ιστού έχει ως αποτέλεσµα τον ανασχηµατισµό των ινών του. Κατά συνέπεια, ο ιστός γύρω από τα λιποκύτταρα συσφίγγεται και ο όγκος που καταλαµβάνουν µειώνεται. Συγχρόνως βελτιώνεται η κυκλοφορία της λέµφου και τα λιποκύτταρα αποβάλλουν τις τοξίνες».
Η τεχνική: Η θεραπεία εφαρµόζεται στο ιατρείο µε τη βοήθεια του Accent. Καθώς η συσκευή προστατεύει την επιφάνεια του δέρµατος µε συνεχή ψύξη, η θερµότητα που αναπτύσσεται στο εσωτερικό δεν καταπονεί την επιδερµίδα.
Η εφαρµογή: Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται 6 επαναλήψεις, σε απόσταση 2 εβδοµάδων µεταξύ τους. Η θεραπεία κοστίζει στο σύνολό της 2.000 ευρώ.

Liposolution
Οι εξελίξεις: Το Liposolution Cosmetic System είναι µια ανώδυνη θεραπεία, η οποία πετυχαίνει να αντιµετωπίσει το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα µε εντελώς φυσικές µεθόδους.
Ο ειδικός: Ο πλαστικός χειρουργός Αναστάσιος Τσεκούρας εξηγεί ότι τα δραστικά συστατικά της µεθόδου προέρχονται από τη φύση. «Περιέχει γκουαρανά, το οποίο διεγείρει τη λιπόλυση, τσίλι, που βελτιώνει τη µικροκυκλοφορία, καφεΐνη, η οποία αντιµετωπίζει την κατακράτηση υγρών, και φωσφατιδυλχολίνη από σόγια, η οποία έχει λιποδιαλυτική δράση».
Ο στόχος: «Η κυτταρίτιδα είναι ένας συνδυασµός οιδήµατος, κατακράτησης υγρών, υπερτροφίας των λιποκυττάρων, ίνωσης του ιστού που τα περιβάλλει και µείωσης του µεταβολισµού των κυττάρων στην περιοχή. Η θεραπεία µε το liposolution στοχεύει στην αποκατάσταση αυτών των προβληµάτων και στη βελτίωση της όψης του δέρµατος».
Η τεχνική: Η µέθοδος εφαρµόζεται σε τρία στάδια: ισχυρό πίλινγκ, µασάζ µε το slim gel και µάσκα liposolution.
Η εφαρµογή: Επαναλαµβάνεται 1-2 φορές την εβδοµάδα µέχρι να συµπληρωθούν περίπου 10 συνεδρίες. Παράλληλα, η ασθενής χρησιµοποιεί σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας ένα ειδικό προϊόν στο σπίτι, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα αποτελέσµατα. Κάθε συνεδρία κοστίζει περίπου 80 ευρώ.

Ενέσεις λιποδιάλυσης
Οι εξελίξεις: Μια τεχνική που διαλύει το λίπος µέσα σε λίγες ώρες ακούγεται σαν να είναι βγαλµένη από τα όνειρα.
Ο ειδικός: Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Μάνταλος εξηγεί πως η φωσφατιδυλχολίνη επιτίθεται στο λιπώδη ιστό, διαλύει τη µεµβράνη των λιποκυττάρων και απελευθερώνει το λίπος. Στη συνέχεια το λίπος διοχετεύεται στη λεµφική κυκλοφορία και µεταβολίζεται.
Ο στόχος: «Αρκεί µόνο µία ένεση σε ένα συγκεκριµένο σηµείο για να διαλυθεί το λίπος. Ωστόσο, σε κάθε επίσκεψη αντιµετωπίζεται µόνο µία περιοχή. Μετά από κάθε συνεδρία ο οργανισµός χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποµακρύνει το λίπος. 2 έως 3 εβδοµάδες αργότερα, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι ενέσεις επαναλαµβάνονται».
Η τεχνική: Στη διάρκεια µιας απλής επίσκεψης στο ιατρείο ο ειδικός κάνει πολλές ενέσεις µε µικροποσότητες της ουσίας. Τα αποτελέσµατα αρχίζουν να γίνονται ορατά από τη δεύτερη κιόλας εβδοµάδα.
Η εφαρµογή: Συνήθως, 2-4 θεραπείες, µε διαφορά ενός µήνα µεταξύ τους, είναι αρκετές. Κάθε εφαρµογή κοστίζει περίπου 250 ευρώ.

Lipomassage
Οι εξελίξεις: Το lipomassage στοχεύει στο ίδιο το λιποκύτταρο και στην επίτευξη της λιποδιάλυσης χωρίς νυστέρι ή ενέσεις.
Ο ειδικός: Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης τονίζει πως το lipomassage θέτει σε λειτουργία τους υποδοχείς του κυττάρου που είναι επιφορτισµένοι µε το φυσιολογιικό έργο της λιποδιάλυσης. «Οι συσκευές του Endermologie µαλάσσουν µε τέτοιον τρόπο την επιφάνεια, ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται».
Ο στόχος: «Το lipomassage µετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασµένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισµό. Το αποτέλεσµα είναι ένα σώµα αρµονικό, χωρίς τοπικό πάχος και περιττό λίπος, µε µεταβολισµό που λειτουργεί στην εντέλεια».
Η εφαρµογή: Για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσµατα του lipomassage, χρειάζονται 1-15 επαναλήψεις των 35 λεπτών, 2 φορές την εβδοµάδα. Το κόστος κυµαίνεται γύρω στα 80 ευρώ ανά συνεδρία. 
..
                                                                     --> ..





     


AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ ΕΔΩ τώρα! 

     


.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
i-diadromi.com/.
Share on Google Plus