ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πως να επιλέξετε το σωστό… σουτιέν - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πως να επιλέξετε το σωστό… σουτιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πως να επιλέξετε το σωστό… σουτιέν
Απαραίτητα για κάθε γυναίκα, ακόμη και εκείνες με μικρό στήθος είναι τα σουτιέν. Πολύ σοβαρό κομμάτι της σωστής επιλογής είναι το κατάλληλο νούμερο και στυλ.
Ο καιρός που μετρούσαμε το στηθόδεσμο λέγοντας ‘φοράω το 1, το 2, το 3′ έχει παρέλθει προ πολλού. Κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει την περιφέρεια στήθους (τη μετράμε με μεζούρα περιμετρικά ακριβώς κάτω από...
το στήθος) καθώς και το cup της.
Υπάρχουν γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια και μικρό στήθος που συχνά επιλέχουν στενά σουτιέν και μπανέλες που τραυματίζουν τον αδένα τους, θεωρώντας πως το εβηβικό στήθος συνεπάγεται και στενό σουτιέν! Άλλες πάλι έχουν στενή πλάτη και μεγάλο στήθος και καταλήγουν με φαρδιά σουτιέν που ανεβαίνουν στην πλάτη τους και δεν κρατάνε τελικά το βάρος του στήθους.
Το νούμερο: 65, 70, 75, 80, 85, 90 κοκ αντιστοιχεί στην περιφέρεια κάτω από το στήθος, ενώ το γράμμα (βλ. Α, Β, C, D, DD, E, EE) στο cup που υποδηλώνει το μέγεθος του μαστού και αναλόγος με το κόψιμο του σουτιέν και το σχήμα. Αυτά είναι πράγματα που όλες πρέπει να προσέχουμε για το καλό της υγείας μας καθώς και της εικόνας μας.
Μια γυαίκα χρειάζεται απαραιτήτως δύο σουτιέν στο χρώμα του δέρματος (το ένα στράπλες) και ένα μαύρο. Τα λευκά σουτιέν φαίνονται κάτω από όλα τα ρούχα, κάτι καθόλου κομψό. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να φορέσετε λευκό σουτιέν κάτω από λευκό ή μαύρο πουκάμισο. Αν όμως σας αρέσει σαν στυλιστική άποψη και μπορείτε να το τολμήσετε go for it!
Για να κρατήσουν περισσότερο τα σουτιέν σας, φροντίστε να τα εναλλάσσετε συχνά: φοράτε το ένα, ενώ πλένετε το άλλο, και αφήνετε το τρίτο να «ξεκουραστεί». Μη φοράτε δύο συνεχόμενες μέρες το ίδιο σουτιέν, ώστε να έχει χρόνο η ελαστίνη να επανέλθει. Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα σουτιέν σας είναι στο χέρι με σαπούνι για ευαίσθητα ρούχα, γιατί το πλυντήριο φθείρει τις ίνες, με αποτέλεσμα να χάνουν το σχήμα τους πιο γρήγορα. Κάθε ρούχο χρειάζεται το δικό του τύπο σουτιέν, οπότε φροντίστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα καιν ιδίως τα βραδινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!


... ... ..


..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: tsantiri.gr .
Share on Google Plus