Πώς να περιποιείστε σωστά τα νύχια σας - ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πώς να περιποιείστε σωστά τα νύχια σας


Τι λάθη πρέπει να αποφεύγετε

Θέλετε να έχετε περιποιημένα νύχια αλλά δεν ξέρετε πώς να τα αποκτήσετε; Σίγουρα τον πρώτο καιρό, αν δεν γνωρίζετε τα μυστικά του σωστού μανικιούρ, καλό είναι να επισκεφθείτε μία ειδικό.
Στη συνέχεια μπορείτε, εάν δεν θέλετε να έχετε περιττά έξοδα, να τα περιποιείστε μόνες σας αρκεί να αποφεύγεται λάθη που μπορούν να σας προκαλέσουν ακόμη και μολύνσεις. Το πρώτο... λοιπόν που πρέπει να διορθώσετε είναι τη διατροφή σας, η οποία πρέπει να είναι ισορροπημένη. Μόνο έτσι θα έχετε υγιή νύχια, μαλλιά, δέρμα και σώμα.
Πέρα όμως από αυτό, οφείλετε να μην παίζετε μα τα νύχια σας γιατί αν τα τσακίζετε, σπάνε εύκολα και ξεφλουδίζουν. Και να θυμάστε ότι ούτε το έντονο λιμάρισμα τα βοηθά αφού με αυτό το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να γίνονται πιο λεπτά και να σπάνε με το παραμικρό.
Εάν πάλι έχετε παρανυχίδες, μην τις κόβετε γιατί το δέρμα γύρω από την περιοχή των νυχιών μένει απροστάτευτο με αποτέλεσμα ακόμη και μολύνσεων. Να θυμάστε ότι είναι καλό να χρησιμοποιείτε μία ενυδατική κρέμα γύρω από τη συγκεκριμένη (και όχι μόνο) περιοχή.
Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορείτε να τα έχετε διαρκώς βαμμένα. Γιατί πολύ απλά δεν αναπνέουν. Αφήστε χωρίς ίχνος μανό για τουλάχιστον μία εβδομάδα ή ενός μήνα. Και να θυμάστε όταν αποφασίσετε πάλι να τα βάψετε ότι είναι πολύ σημαντικό να περνάτε πρώτα μία καλυπτική βάση.

..
..
.. http://agoraomorfias.blogspot.com/ . .
πηγή: ikatina.blogspot.gr.
Share on Google Plus